Κατόπιν ενημέρωσης της παραγωγής, η θεατρική παράσταση «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ», πουεπρόκειτο να γίνει την Κυριακή 8 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
Εκδήλωση για τον Ρατσισμό στο Δημοτικό Σχολείο Αφρατίου
Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο Αφρατίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με θέμα: «Ρατσισμός και Σχολικός Εκφοβισμός» κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι τη θεατρική παράσταση «Η Παρδαλοσκουφίτσα» της Φαίης Χατζηαντωνίου, σε σκηνοθεσία της Μαίρης Τσομπανίκου.
Σχετικά Άρθρα
Σας γνωρίζουμε ότι, κατόπιν ολοκλήρωσης εργασιών συντήρησης της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας, το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί με το καλοκαιρινό πρόγραμμα από 31/08/2023 έως και 09/09/2023. Από 11/09/2023 το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί θα είναι της χειμερινής περιόδου 2023-2024 και θα καταρτιστεί κατόπιν αιτημάτων των χρηστών συλλόγων.

