Εκδήλωση – ομιλία “Ο θυμός και οι ενδοβολές στην οικογένεια”

Εκδήλωση - ομιλία Ο θυμός και οι ενδοβολές στην οικογένεια
26 Σεπ

Εκδήλωση με θέμα “Ο Θυμός και οι ενδοβολές στην οικογένεια” διοργανώνει ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χαλκίδας, Μέσα Παναγίτσα “Το Δέλτα”, με τη στήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50).

Είσοδος ελεύθερη.

Ομιλητές:

Ευαγγελία Σ. Τσιτσίγκου, Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, Δημήτρης Τσώνος, Συνθετικός Ψυχοθεραπευτής, Αναστάσιος Χαρμαντάς, Οικογενειακός Σύμβουλος, Ειδικός στη Ψυχοδυναμική της οικογένειας.

 

Σχετικά Άρθρα

«Προσέγγιση της διαφορετικότητας και της προσφυγιάς μέσα απο το παραμύθι»
15 Μαρ

Επιμορφωτική δράση με τίτλο «»Προσέγγιση της διαφορετικότητας και της προσφυγιάς μέσα απο το παραμύθι», διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, 17.00 – 20.00, στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.

Πανευβοϊκό Πρωτάθλημα Καράτε
29 Μάι

Πανευβοϊκό Πρωτάθλημα Καράτε θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου. Διοργάνωση Σύλλογος “Θεοκλής ο Χαλκιδεύς”, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP