Εκδήλωση – ομιλία “Ο θυμός και οι ενδοβολές στην οικογένεια”
Εκδήλωση με θέμα “Ο Θυμός και οι ενδοβολές στην οικογένεια” διοργανώνει ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χαλκίδας, Μέσα Παναγίτσα “Το Δέλτα”, με τη στήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50).
Είσοδος ελεύθερη.
Ομιλητές:
Ευαγγελία Σ. Τσιτσίγκου, Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, Δημήτρης Τσώνος, Συνθετικός Ψυχοθεραπευτής, Αναστάσιος Χαρμαντάς, Οικογενειακός Σύμβουλος, Ειδικός στη Ψυχοδυναμική της οικογένειας.
Σχετικά Άρθρα
Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο Αφρατίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με θέμα: «Ρατσισμός και Σχολικός Εκφοβισμός» κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι τη θεατρική παράσταση «Η Παρδαλοσκουφίτσα» της Φαίης Χατζηαντωνίου, σε σκηνοθεσία της Μαίρης Τσομπανίκου.

