Εκδήλωση – ομιλία “Ο θυμός και οι ενδοβολές στην οικογένεια”

Εκδήλωση - ομιλία Ο θυμός και οι ενδοβολές στην οικογένεια
26 Σεπ

Εκδήλωση με θέμα “Ο Θυμός και οι ενδοβολές στην οικογένεια” διοργανώνει ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χαλκίδας, Μέσα Παναγίτσα “Το Δέλτα”, με τη στήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50).

Είσοδος ελεύθερη.

Ομιλητές:

Ευαγγελία Σ. Τσιτσίγκου, Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, Δημήτρης Τσώνος, Συνθετικός Ψυχοθεραπευτής, Αναστάσιος Χαρμαντάς, Οικογενειακός Σύμβουλος, Ειδικός στη Ψυχοδυναμική της οικογένειας.

 

Σχετικά Άρθρα

Καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Δ.Ε. Ν.Αρτάκης
21 Ιούν

Εκδήλωση – συναυλία λήξης των μαθημάτων πραγματοποιεί το Μουσικό Εργαστήρι Δημοτικής Ενότητας Ν.Αρτάκης, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 8 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του παλαιού Δημαρχείου Αρτάκης.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP