Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία έχει τεθεί ο Δήμος Χαλκιδέων, από την τραγική θεομηνία που έπληξε πολλούς συμπολίτες μας, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), έλαβε την απόφαση να αναβληθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι και το τέλος του μηνός Αυγούστου.
Εκδήλωση Προσφυγικής Μνήμης
Την ετήσια εκδήλωση Προσφυγικής Μνήμης Μ.Ασίας «Μάθε με να μην ξεχνώ…» διοργανώνει ο Σύλλογος Ν.Λαμψάκου «Ο Αναξαγόρας», με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20.30, στην κεντρική πλατεία της Λαμψάκου. Είσοδος ελεύθερη.
Σχετικά Άρθρα
Ο σύλλογος «Η Όασις», με τη συμπαράσταση του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή του, με Νησιώτικο – Λαϊκό μουσικό πρόγραμμα, με τη Μαρία Κωνσταντινίδου στο τραγούδι, συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00, στην πλαζ Όασις Μπουρτζίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

