Το συγκεκριμένο γερμανικό ειδησεογραφικό portal, σε εκτενή αναφορά του για την Ελληνική κρίση, αντιπαραβάλει το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, ως μια διοργάνωση που προσελκύει τουρισμό σε μια νεκρή για τη χώρα τουριστική περίοδο και ως μια ευκαιρία για μελλοντική τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας! Δείτε το άρθρο ΕΔΩ
Έκθεση ζωγραφικής της Στ.Γκολίτση “Διαδρομές”
Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Στέλλας Γκολίτση με τίτλο “Διαδρομές” θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.30, στο Κόκκινο Σπίτι.
Ηέκθεση θα διαρκέσει έως 24 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας: 18.00 – 22.00, καθημερινές και 10.00 – 13.00, τα Σαββατοκύριακα.
Με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Σχετικά Άρθρα
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας, στο πλαίσιο ανάδειξης του έργου και του ενδιαφέροντος του για τις ευπαθείς & οικονομικά ευάλωτες ομάδες τις περιοχής μας, πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, αίθουσα ‘’Αριστοτέλης’’ του Δημαρχείου Χαλκίδας ώρες λειτουργίας 10:00 – 21:00.

