Στα πλαίσια δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκίδας με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, θα πραγματοποιηθεί παράσταση καραγκιόζη για τα παιδιά, με ελεύθερη είσοδο, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Μάλλιου στο Κόκκινο Σπίτι.
Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Παντειχίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
12
Φεβ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Παντειχείου και συγκεκριμένα η Β´ και η Γ´ τάξη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. 



Σχετικά Άρθρα
Εκδήλωση Μνήμης «Ημέρα Εγκατάστασης Των Προσφύγων Αρτακηνών στη Ν.Αρτάκη Εύβοιας» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.30, στο θέατρο του προαύλιου χώρου του Δημαρχείου Ν.Αρτάκης. Διοργάνωση: ΔΟΑΠΠΕΧ, Δημοτική Ενότητα Ν.Αρτάκης. Με τη συμπαράσταση του Συλλόγου Απανταχού Αρτακηνών Κυζικηνών.

