Ο σύλλογος «Η Όασις», με τη συμπαράσταση του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή του, με Νησιώτικο – Λαϊκό μουσικό πρόγραμμα, με τη Μαρία Κωνσταντινίδου στο τραγούδι, συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00, στην πλαζ Όασις Μπουρτζίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Γλέντησε παραδοσιακά την Κυριακή το πρωί, η Χαλκίδα!
7
Μαρ
Συναυλία με “καντάδες κι αρχοντορεμπέτικα του κρασιού”, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας ΔΟΑΠΠΕΧ «Δώδεκα Απόστολοι» Ν.Αρτάκης και παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ξηρόβρυση, απολαύσαμε την Κυριακή το πρωί στην παραλία Χαλκίδας, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ.



Σχετικά Άρθρα
Συναυλία των σπουδαστών κιθάρας και της ορχήστρας κιθαριστών της τάξης, του Δημήτρη Δερδενέ, διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας ”Νίκος Σκαλκώτας”, την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 7.00μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ν. Αρτάκης-αίθουσα χορού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

