Οι Γαμπροί της Ευτυχίας

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας
1 Αυγ

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 στις 9:30 μ.μ.
Θέατρο Ορέστη Μακρή

Τιμές εισιτηρίων (ημέρα παράστασης): 20€ Γενική είσοδος, 15€ Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ άνω 65 ετών, Παιδικό 6 έως 12 ετών.
Προπώληση (πρώην θερινός Κινηματογράφος Rex. 09:00-14:00 & 19:00-23:00)

ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
Νίκος Τσιφόρος – Πολύβιος Βασιλειάδης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος

Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι «παιδιά του πολέμου». Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά.

Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει!!

Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας «σοβαρότητά» μας.

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας είναι λοιπόν ένα στοίχημα κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών. Το μεγάλο και πηγαίο γέλιο είναι ο στόχος. Η προϋπόθεση είναι η χαρά των ανθρώπων της σκηνής.

Σχετικά Άρθρα

Bailando En El Carnaval - Χορός Flamenco, την Κυριακή 13 Μαρτίου!
2 Μαρ

Σε ρυθμούς Flamenco θα χορέψει η παραλία της Χαλκίδας, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016, και ώρα 12.00 το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν κουρσέψουμε τον Ευβοϊκό, στο Θαλασσινό μας Καρναβάλι! Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου με το τμήμα της καθηγήτριας και χορογράφου, Κατερίνας Θωμά – Καλαμακίδη, θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση “Bailando En El Carnaval”!

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP