ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ 2018

ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ 2018
4 Ιούλ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου, με τη συμμετοχή του Συλλόγου «Φίλοι Στ. Καζαντζίδη και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ) συνδιοργανώνουν τον πολιτιστικό θεσμό: «ΚΑΝΗΘΙΩΤΙΚΑ 2018», που ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη 4 έως και το    Σάββατο 7 Ιουλίου, και ώρα 21:00, στην πλατεία Σμηναγού Π. Γκέλη, στην Κάνηθο, με είσοδο ελεύθερη.

Τετάρτη 4 Ιουλίου: ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Οικογένεια Ασαρτζήδων). Συμμετέχουν τα Χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Κανήθου και των Ηπειρωτών.

Πέμπτη 5 Ιουλίου: Παράσταση θεάτρου σκιών Αργύρη Αθανασίου, Λάτιν Χοροί και πρόγραμμα ΚΑΡΑΟΚΕ, με τον Ταξιάρχη Ματσούκα.

Παρασκευή 6 Ιουλίου: Θεατρική Παράσταση, «ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ‘ΓΩ», από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Κανήθου

Σάββατο 7 Ιουλίου: ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με το Γιάννη Λεμπέση, την Εύα Κανέλλη και τη Λαϊκή Στράτα. Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Εργαστηρίου Ν. Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη» και του Συλλόγου Αγ. Ιωάννη.

Σχετικά Άρθρα

Οι Κομμωτές Χαλκίδας, με τα σεσουάρ στο Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας!
4 Φεβ

Η Ένωση Καταστηματαρχών Ανδρικών Γυναικείων Κομμωτηρίων Νομού Ευβοίας με τα σεσουάρ ανά χείρας κατεβαίνει στο Θαλασσινό Καρναβάλι μαζί μας! Εσύ;;;; Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους!

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP