Κοινή Ανακοίνωση Επιχειρήσεων Εστίασης Υποστήριξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού & Καταβολής Χορηγιών

Κοινή Ανακοίνωση Επιχειρήσεων Εστίασης Υποστήριξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού & Καταβολής Χορηγιών
5 Φεβ

Σας γνωστοποιούμε την Κοινή Ανακοίνωση Επιχειρήσεων Εστίασης Υποστήριξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού & Καταβολής Χορηγιών, για την οποία η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κάνει την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις & καταστήματα για την έμπρακτη υποστήριξη στο Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας. Η υποστήριξη & ενίσχυση του θεσμού αποτελεί συνολική υπόθεση όλης της πόλης μας!»

Η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ

Λίλιαν Ζλακώνη

Ακολουθεί η Ανακοίνωση Επιχειρηματιών Εστίασης & Υπηρεσιών Αναψυχής Σχετικά με το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας

Χαλκίδα, 1/2/2018

Τόσο η Χαλκίδα όσο και η ευρύτερη περιοχή επλήγη καθοριστικά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης από το κλείσιμο και των τελευταίων εργοστασιακών και βιοτεχνικών μονάδων, την ραγδαία αύξηση της ανεργίας και την συνεπακολουθούμενη δραματική μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των κατοίκων της. Ο κλάδος δε της εστίασης & των υπηρεσιών αναψυχής, όπως είναι λογικό, υπέστη το σοβαρότερο πλήγμα καθώς οι ανάγκες και οι προτεραιότητες των καταναλωτών άλλαξαν δραστικά.
Σε αυτό το πλαίσιο δεκάδες επιχειρήσεις του κλάδου μας έκλεισαν και πολλές ακόμα απειλούνται με παύση της δραστηριότητας τους. Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις μας απασχολούν χιλιάδες εργαζομένους και ενισχύουν την τοπική οικονομία ανακυκλώνοντας ένα μεγάλο μέρος του κύκλου εργασιών σε πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων και επαγγελματιών της πόλης μας. (τροφοδοσία, κατασκευές, υπηρεσίες κ.α.)
Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από το Δήμο Χαλκιδέων και άλλους φορείς όπως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο κ.α. προκειμένου να αυξηθεί η τουριστική κίνηση και η εισροή επισκεπτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της προσπάθειας είναι οι επιτυχημένες διοργανώσεις του Θαλασσινού Καρναβαλιού, του Ευρωμπάσκετ Νέων καθώς και άλλων μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων που όχι μόνο προσελκύουν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, αλλά αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και ταυτόχρονα τοποθετούν την Χαλκίδα στον τουριστικό χάρτη της χώρας.
Αυτή η προσπάθεια όχι μόνο πρέπει να συνεχιστεί αλλά και να ενταθεί. Τα οφέλη από την αύξηση της τουριστικής κίνησης είναι προφανή και άμεσα ορατά όχι μόνο για τις επιχειρήσεις του κλάδου μας και τα ξενοδοχεία, όπως κάποιοι πιθανά πιστεύουν, αλλά για το σύνολο της τοπικής οικονομίας.
Σε αυτό το πλαίσιο και με αφορμή την διοργάνωση του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού που αναμένεται να ξεπεράσει σε αριθμό επισκεπτών κάθε προηγούμενο, δηλώνουμε την απερίφραστη συμπαράσταση μας και προτείνουμε την έμπρακτη συνεισφορά των επιχειρήσεων του κλάδου μας στην επιτυχία και ομαλή διοργάνωση των προγραμματισμένων αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Συγκεκριμένα προτείνουμε την εθελοντική μας συμμετοχή στα εξής:
1. Καταβολή Χορηγιών με βάση τις προτεινόμενες κλίμακες που λαμβάνουν υπόψη την τοποθεσία και το μέγεθος της κάθε επιχείρησης. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα : https://goo.gl/forms/TR2QUvZd0eQfOaV22
2. Αισθητική εναρμόνιση των επιχειρήσεων μας στο θέμα του φετινού θαλασσινού καρναβαλιού (διακόσμηση, στολές προσωπικού κτλ) και συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις.
3. Ενημέρωση των πελατών μας για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και άλλες χρηστικές πληροφορίες με διανομή σχετικού ενημερωτικού υλικού
Τέλος, σε συνεννόηση με τους διοργανωτές των αποκριάτικων εκδηλώσεων προτείνουμε τα παρακάτω για τις επιχειρήσεις που θα καταβάλλουν χορηγίες:
1. Παραγωγή και ανάρτηση ειδικών σημάτων «Χορηγού»
2. Δημοσιοποίηση των επιχειρήσεων-χορηγών και των ποσών που καταβλήθηκαν
3. Αναφορά των επιχειρήσεων-χορηγών σε σχετικές ανακοινώσεις και δελτία τύπου

Με εκτίμηση
Οι επιχειρηματίες:
Γεωργακόπουλος Κων/νος, ChillBox
Γιαπιτζής Λευτέρη, Μερακλίδικο-Rex
Γκίκας Στέλιος, Negro-Gaston
Δαφνής Σταμάτης, Cinema-Playroom-Δωδώνη
Ευθυμίου Βασίλης, Γύρος-Grill
Ηλιάδης Γιάννης, Η Φωλιά
Ηλιάδης Ιορδάνης, Carpe Diem
Θωμάς Παναγιώτης, La Fiamma
Ιορδάνου Στέλιος, Boheme Bar
Κόκας Σπύρος, Ουζερί Εύριπος
Μέγγουλη Νίκη, Το Πέτρινο
Μιχελής Άγγελος, Αστέρια- Lupo-Ψηστήρι-Nammas
Μπουζαίος Κώστας, Πας Γυρεύοντας
Πολλάλης Δημήτρης, Frenzy
Σαπουνάς Σταύρος, Γυρομάνια
Σπύρου Γιώργος, Pantheon-Mostar-Storeys
Τέτα Βάσω, Goody’s
Τουραμπάς Κων/νος, Momento
Χαρίσης Βασίλης, La Strada Diverso Pizza

Σχετικά Άρθρα

Παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων»
20 Ιούλ

The Moscow Ballet – Russian Ballet Theater Παρουσιάζουν το αριστούργημα του Pyotr Ilyich Tchaikovsky Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 και ώρα 21.15, στο Θέατρο «Ορέστης Μακρής» Πάρκο Λαού Χαλκίδας.Η ωραιότερη ιστορία αγάπης ταξιδεύει, για πρώτη φορά, στα μεγαλύτερα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας.Μετά από τις sold out παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το διασημότερο μπαλέτο όλων […]

Εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του Συλλόγου Ποντίων Εύβοιας Οι Κομνηνοί
30 Αυγ

– 3 & 4 Σεπτεμβρίου 2017 «2ο Διήμερο Πολιτισμού & Λαογραφίας» Την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Ποντίων Εύβοιας «Οι Κομνηνοί» με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνει το «2ο Διήμερο Πολιτισμού & Λαογραφίας» που φέτος είναι αφιερωμένο στα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. KYΡIAKH 3 […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP