Η Δημοτική Σχολή Χορού του ΔΟΑΠΠΕΧ, παρουσιάζει παράσταση FLAMENCO, με τίτλο: PASIÒN FLAMENCA, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 και ώρα 8.30, στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Χορογραφίες: Κοραλία Θωμά – Καλαμακίδη Ελεύθερη είσοδος.
Μουσική βραδιά με την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας
Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα θα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, απο τον ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας ξεχωριστές μουσικές βραδιές.
Την έναρξη κάνει η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00 στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), την οποία θα απολαύσουμε σε ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα.
Είσοδος ελεύθερη.
Να σημειωθεί ότι μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε επίσης, τη Φιλαρμονική του Ελληνικού Στρατού (8 Ιουλίου), τη Φιλαρμονική της Πυροσβεστικής Ελλάδος (23 Ιουλίου), τη Φιλαρμονική Περιστερίου (26 Ιουλίου) και τη Φιλαρμονική Λωζάνης (12 Ιουλίου).
Σχετικά Άρθρα
Έτοιμα τα πάντα για να υποδεχτεί η πόλη μας το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ νέων ανδρών!! Κλειστό Κανήθου !! Ανακαινισμένο Και καθαρό !!!

