Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας – Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.» , ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη δύο (2) ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. που εδρεύει στην Χαλκίδα-Φαρμακίδου 15. Ανακοίνωση ΕΔΩ Αίτηση ΕΔΩ
Παραδοσιακή Αποκριά και χοροί, την Κυριακή 12/2
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται και αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, στις 11.30 το πρωί, με παραδοσιακά δρώμενα απο συλλόγους της πόλης μας.
Χορός, τραγούδι και αποκριάτικα έθιμα θα μας διασκεδάσουν το πρωινό της Κυριακής.
Συμμετέχουν: Πολιτιστικός Σύλλογος «Ξηρόβρυση», Σύλλογος Κρητικών Εύβοιας «Ο Ψηλορείτης».
Σχετικά Άρθρα
Σας γνωρίζουμε ότι, κατόπιν ολοκλήρωσης εργασιών συντήρησης της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας, το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί με το καλοκαιρινό πρόγραμμα από 31/08/2023 έως και 09/09/2023. Από 11/09/2023 το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί θα είναι της χειμερινής περιόδου 2023-2024 και θα καταρτιστεί κατόπιν αιτημάτων των χρηστών συλλόγων.

