Ο Δ. Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Ίδρυση Κέντρου Έρευνας Λαϊκού Τραγουδιού, Πάνος Γεραμάνης, οργάνωση, προσδοκίες, προοπτικές» Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 Συζήτηση 19:00 – 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Λυκείου Βασιλικού Συμμετέχουν: Μάρκος Δραγούμης, εθνομουσικολόγος, δ/ντης Μουσικού Λαογραφικού Αρχείου του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, ο Βασίλης Καρδάσης, βιογράφος του […]
Παιδική θεατρική παράσταση «Η Μικρή Γοργόνα»

Την παιδική θεατρική παράσταση «Η Μικρή Γοργόνα» θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν τα παιδιά, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 21.10, στο Θέατρο «Ορέστης Μακρής».Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.
Φέτος έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Η Μικρή Γοργόνα » σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη.
Ένα κλασσικό παραμύθι για παιδιά , όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι.
Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:ΣΚΗΝΙΚΑ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Μαρίνα Κουγκάι
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έφη Φωκά
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ:Γιώργος Ζελίνης
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ :Ζωή Γρηγοριαδου
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Θανάσης Λιούνης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γεώργιος ΓρηγοριάδηςΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:Αναστασία Παντούση, Ιωάννα Προσμίτη, Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Γιάννης Κωστάρας, Πάτρικ Τοχουμίδης και ο Θανάσης Λιούνης .Εισιτήρια θα προπωλούνται δύο ώρες πριν την παράσταση, έξω από το Θέατρο «Ορέστης Μακρής» (Πάρκο Λαού).
Σχετικά Άρθρα
Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία έχει τεθεί ο Δήμος Χαλκιδέων, από την τραγική θεομηνία που έπληξε πολλούς συμπολίτες μας, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), έλαβε την απόφαση να αναβληθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι και το τέλος του μηνός Αυγούστου.