Ο Σύλλογος “Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός” με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει και σας προσκαλεί στην παιδική θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “Ο Μαγικός Αυλός”, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Ορέστης Μακρής, στις 9 το βράδυ. Μέρος των εισιτηρίων θα διατεθεί για τους σκοπούς του συλλόγου.
“Πού πάει το θέατρο με τόση ταχύτητα;” – Ανοιχτή συζήτηση
Το Θέατρο Χαλκίδας, σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του θεάτρου, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, ώρα 19.30, στο Θέατρο Παπαδημητρίου.
Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι:
Γιάγκος Ανδρεάδης, ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, αντιπρόεδρος του Κέντρου Κλασικού Δράματος και Θεάματος,
Μαρία Βαρδάκα, θεατρολόγος, σκηνοθέτης
και Ευαγγελία Μπασδέκη, εικαστικός, περφόρμερ.
Η συζήτηση θα ανοίξει και θα κλείσει με τραγούδια από το θέατρο σε επιμέλεια Κωνσταντίνου Κουρμπέτη.
Η Πρόεδρος του Θεάτρου Χαλκίδας
Σχετικά Άρθρα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 επίσκεψη από το 1ο Νηπιαγωγείο Ψαχνών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. .

