Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, συνοδεία της χορωδίας και των Ομίλων Μουσικής του 5ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας (καθηγήτριες, Δέσποινα Γερογιάννη, Βάλια Σεβροπούλου), παιανίζει τα κάλαντα και τραγουδούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους εμπορικούς δρόμους και σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, έναρξη αποκριάτικων εκδηλώσεων!
Με ένα μεγάλο πάρτι ανοίγουμε φέτος το Τριώδιο και ξεκινούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις μας.
Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην παραλία Χαλκίδας όλα θα συμβούν απο ξηρά και θάλασσα! Μάχη καρναβαλιστών – θαλασσινών και στεριανών, χορός, μουσική και πυροτεχνήματα θα δώσουν το σήμα για διασκέδαση, αποκριάτικη! Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και η βραδιά θα συνεχιστεί με συναυλία απο τους αγαπημένους μας REC!
Σχετικά Άρθρα
Η ΜΗΔΕΙΑ του Ευριπίδη παρουσιάζεται σε μεγάλη περιοδεία σεόλη την Ελλάδα, με την Μαρία Κίτσου στο ρόλο της Μήδειας και τονΦάνη Μουρατίδη στο ρόλο του Ιάσονα, σε σκηνοθεσία της ΛέαςΜαλένη.-Προπώληση εισιτηρίων: θερινός Κιν/φος ΡΕΞ και VIVA.GR Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 , Θέατρο “ Ορέστη Μακρή “

