Στις όχθες του Λήλαντος 2019

Στις όχθες του Λήλαντος 2019
25 Ιούν

Στις όχθες του Λήλαντος 2019
Από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου.

Μια δροσερή πρόταση πολιτισμού για πέμπτη χρονιά δίπλα στον Λήλαντα ποταμό.

Η καλλιτεχνική συνάντηση που αναδεικνύει την οικουμενικότητα του ελληνικού πολιτισμού.

Καθημερινά δρώμενα από την μεγάλη οικογένεια του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας και συλλογικούς φορείς της περιοχής.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου μια εξαιρετική συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο, τον Μανώλη Φάμελλο και τον Στάθη Δρογώση.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου μια γνήσια λαϊκή βραδιά όπως παλιά: συναυλία με τα «αγαπημένα τραγούδια του Πάνου Γεραμάνη»

#oxthes_tou_lilantos #vasiliko #evia #greece

Σχετικά Άρθρα

Δράση ευαισθητοποίησης - ενημέρωσης για τα ΑμεΑ
23 Νοέ

Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (3 Δεκέμβρη), θα πραγματοποιήσει το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 9.30 με 11.30 το πρωί, στον πεζόδρομο της Αβάντων (πίσω απο τον Ι.Ναό Αγίου Νικολάου), με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ και του ΔΙΕΚ.

Έκθεση με θέμα τη Θάλασσα, τη Πέτρα, το Ξύλο και το Κοχύλι
28 Ιούλ

Έκθεση με θέμα τη Θάλασσα, τη Πέτρα, το Ξύλο και το Κοχύλι θα πραγματοποιηθεί από τον Δημήτρη Χρ. Πανταζή στις 28-29-30 Ιουλίου 2023 στον εκθεσιακό χώρο του Παλαιού Δημαρχείου Χαλκίδας, στην αίθουσα ”Αριστοτέλης” με την συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP