Γιορτή του Κλήδονα, με μουσική, χορό και γλέντι, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων και Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.30, στον Πεζόδρομο Νεάπολης. Συμμετέχει ο Χορευτικός Όμιλος Χαλκίδας. Με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας.
Στους ρυθμούς του Salvador χόρεψε η Χαλκίδα, το Σάββατο βράδυ!
15
Μαρ
Μια εξαιρετική συναυλία με μοναδικές μελωδίες και πολύ χορό, πρόσφεραν στους Χαλκιδέους, οι Άσσοι του Salvador το Σάββατο το βράδυ στην παραία μας!


περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook Gohalkida
Σχετικά Άρθρα
400 χορευτές πέρυσι στην παραλία Χαλκίδας ένωσαν τα χέρια τους… Ακόμα περισσότεροι φέτος… Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018. Δηλώστε Συμμετοχή Καβοντοριτικο στην παραλια της Χαλκιδας Δημοσιεύτηκε από GoHalkida στις Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

