Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας

Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας
18 Μαρ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας μετά την ολοκλήρωση του Θαλασσινού Καρναβαλιού της Χαλκίδας, θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί το Δήμαρχο μας κ. Παγώνη, την Πρόεδρο της ΔΟΑΠΕΧ κα. Ζλακώνη καθώς και όλους τους συνεργάτες τους για το φαντασμαγορικό υπερθέαμα που ζήσαμε στο φετινό Καρναβάλι.

Ο άψογος συνδυασμός ήχου και φωτός, η εξιστόρηση του μύθου, που όλοι ζήσαμε κατά την εξέλιξη όλης αυτής της διαδικασίας,με την αδιάκοπη εργασία των συντελεστών και τη συμμετοχή των δημοτών στα δρώμενα, έδωσαν ένα αποτέλεσμα εκπληκτικό.Ο απολογισμός όλης της προσπάθειας του Δήμου Χαλκιδαίων, ήταν απόλυτα μετρήσιμος, αφού η προσέλευση επισκεπτών στην πόλη μας ήταν αθρόα και η συμμετοχή των δημοτών μας, καθολική. Τα ανωτέρω αποδεικνύουν πόσο υπεύθυνα και συντεταγμέναέδρασαν οι συντελεστές της επιτυχίας αυτής, για την προβολή και διάδοση του Καρναβαλιού ης Πόλης μας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες του Δήμου, πέραν της θετικής ψυχολογίας που δημιουργούν, δίνουν ώθηση στην τουριστική κίνηση της Χαλκίδας και επιφέρουν έσοδα στις επιχειρήσεις μας και στον Δήμο.

Την ζοφερή αυτή περίοδο που ζούμε, όλοι μας έχουμε ανάγκη των θετικών επιπτώσεων τέτοιων πρωτοβουλιών.

Εμείς από την πλευρά μας επικροτούμε και θα είμαστε αρωγοί στον Δήμο μας, γιατί με χαρά διαπιστώνουμε πως κάνει τεράστιες προσπάθειες, πραγματοποιώντας εκδηλώσεις ( πολιτιστικές- αθλητικές κ.α.) με σκοπό να προσελκύει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες στην Χαλκίδα μας.

Σίγουρα αν συνεχιστεί η εκδήλωση αυτή και τα επόμενα χρόνια με την ίδια θέρμη και διάθεση, θα καταστήσουν το Θαλασσινό Καρναβάλι θεσμό.

Το Δ.Σ. της Ε.Ξ.Ε.

Σχετικά Άρθρα

Μουσικός Χριστουγεννιάτικος περίπατος
16 Δεκ

Σάββατο 17  Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, συνοδεία της  χορωδίας και των Ομίλων Μουσικής του 5ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας (καθηγήτριες, Δέσποινα Γερογιάννη, Βάλια Σεβροπούλου), παιανίζει τα κάλαντα και τραγουδούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους εμπορικούς δρόμους και σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν, με την Χριστίνα Αλεξανιάν
14 Νοέ

Φωνή-Ούτι: Haig Υazdjian Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν, η συγκλονιστική παράσταση – μαρτυρία για τη Γενοκτονία των Αρμενίων και τη Μικρασιατική Καταστροφή έρχεται για δύο παραστάσεις στη Χαλκίδα, στις 14.11.2017 και 15.11.2017 στις 20.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93). Η παράσταση καταχειροκροτήθηκε ήδη από 2500 συγκινημένους θεατές στο Άλσος Νέας Σμύρνης και […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP