Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 επίσκεψη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης και συγκεκριμένα η Στ’ τάξη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. .
Συναυλία για τον Μαραθώνιο Χαλκίδας

Συναυλία διοργανώνει το Ωδείο Μαρσύας με τα εργαστήρια του “grooveon – music workshop”, σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, στα πλαίσια ευαισθητοποίησης των πολιτών για συμμετοχή στον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Αγάπης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, πίσω απο τα δικαστήρια.
Σχετικά Άρθρα
Με τη συμμετοχή χορευτικών ομάδων ξένων χωρών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου, για άλλη μια χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής. Συμμετέχουν χορευτικές ομάδες απο: Ελλάδα, Αργεντινή, Σερβία, Παραγουάη, Ουγγαρία, Ινδονησία, Βραζιλία, Κόστα Ρίκα.