Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, σιτς 20.30 το βράδυ, διασκεδάζουμε στο αποκριάτικο πάρτι στο στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, με χορό, τραγούδι και πλούσια δώρα για την καλύτερη ατομική μεταμφίεση!!!
Συναυλία με τους REC
23
Φεβ
Με τους REC θα διασκεδάσουμε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, μετά το Θαλασσινό Καρναβάλι μέσα στον Ευβοϊκό, ολοκληρώνοντας τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Χαλκίδας.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο στρογγυλό της παραλίας, στις 20.30, μετά την Τελετή λήξης, το κάψιμο του Καρνάβαλου μέσα στον Ευβοϊκό και τη ρήψη των πυροτεχνημάτων.
Σχετικά Άρθρα
Η Δημοτική Σχολή Χορού σας προσκαλεί, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην παράσταση κλασικού χορού (τμήματα παιδικά & εφηβικά) με τίτλο «Ένα Μαγικό Δωμάτιο» και το Σάββατο 1 Ιουλίου, στην παράσταση Flamenco, με κοινή ώρα έναρξης 20:00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Είσοδος ελεύθερη.

