“Τιτανομαχία στον Ευβοϊκό” – Τελετή Λήξης Θαλασσινού Καρναβαλιού
Με ένα φαντασμαγορικό μοναδικό υπερθέαμα στο Στενό του Ευρίπου, θα ολοκληρωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Χαλκίδα, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.
Πέρυσι διεκδίκησαν το πέρασμα οι Πειρατές, φέτος αποφασίζουν οι Θεοί…
“Τιτανομαχία στον Ευβοϊκό” είναι το θέμα της μοναδικής τελετής λήξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας. Κυριακή 26/2, στις 7 μμ, ένα υπερθέαμα στα νερά του Ευβοϊκού! Ποιος θα επικρατήσει; Σας περιμένουμε να το μάθουμε! Δείτε το τρέιλερ που κόβει την ανάσα….. ΕΔΩ
Σχετικά Άρθρα
Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ως μεταφραστής. Ομιλία στο πλαίσιο ίδρυσης του Ελεύθερου Δημοτικού Πανεπιστημίου. Παρασκευή 27.4.2018 και ώρα 8.00 μ.μ., στην συνεδριακή αίθουσα του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. (Αβάντων 50, α’ όροφος). Το θέμα θα αναπτυχθεί από τον Δρ. Άγγελο Μαντά, Διδάκτορα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

