Το Μουσικό Σχολείο Χαλκίδας “Νίκος Σκαλκώτας” σας προσκαλεί στη συναυλία των καθηγητών του, “Πρόσωπα Αγάπης”, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου. Είσοδος Ελεύθερη.
Βιογραφική Έκθεση «Τροχιές»
Με αφορμή τις τελευταίες ημέρες του Έτους Σκαλκώτα, το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. σας προσκαλούν να επισκεφτείτε την Έκθεση ‘’Τροχιές ‘’…ακολουθώντας την πορεία του Νίκου Σκαλκώτα.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να γνωρίσουν τη ζωή και το έργο του μεγάλου Χαλκιδέου συνθέτη, να ανακαλύψουν την προσωπικότητα του και τα ιστορικά γεγονότα του καιρού του. Η επιμέλεια της έκθεσης ανήκει στην πιανίστα Βάνα Παπαϊωάννου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΤΑΡΑΣ”.
Διάρκεια της έκθεσης: 26 έως 29 Δεκεμβρίου 2019
Ώρες λειτουργίας: 10.30 π.μ.- 12.30 π.μ. & 6.30 μ.μ.- 8.30 μ.μ.
Σχετικά Άρθρα
Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 18 Φεβρουαρίου 2018, ξεκινάει με παιδικό πάρτι, στις 11.30 στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Μουσικοθεατρική παράσταση με τους XANA ZOO, δημιουργίες με το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας, παιχνίδι, χορός, τραγούδι με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης “Αγκαλίτσα μου”.

