Οι Assoi tou Salvador θα μας ξεσηκώσουν αποκριάτικα το Σάββατο 12 Μαρτίου!

Οι Assoi tou Salvador θα μας ξεσηκώσουν αποκριάτικα το Σάββατο 12 Μαρτίου!
25 Φεβ

Οι Άσσοι του Λούι Σαλβαδόρ, η πιο τρελή hot swing μπάντα, έρχεται Χαλκίδα να μας ξεσηκώσει με τις ξεχωριστές μουσικές της διασκευές και με λατιν ρυθμούς στο κλίμα της αποκριάς. Το Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 20.30 το βράδυ, στο Στρογγυλό της παραλίας, θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε live σε μια μοναδική παράσταση σε ξέφρενους ρυθμούς χορού!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Συναντήσεις για το «Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2023»
17 Ιαν

Συναντήσεις για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2023 με Πολιτιστικούς φορείς και Συλλόγους, καθώς και με ερασιτεχνικούς συλλόγους αλιέων, ιστιοπλόους και ναυταθλητικά σωματεία της πόλης, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 16 και σήμερα Τρίτη  17 Ιανουαρίου 2023, αντίστοιχα, κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και της Προέδρου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένης Αϊδίνη. Κατά τη συνάντηση, η Δήμαρχος Χαλκιδέων ενημέρωσε […]

Παιδική θεατρική παράσταση Ο Μαγικός Αυλός
28 Αυγ

Ο Σύλλογος “Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός” με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει και σας προσκαλεί στην παιδική θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “Ο Μαγικός Αυλός”, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Ορέστης Μακρής, στις 9 το βράδυ. Μέρος των εισιτηρίων θα διατεθεί για τους σκοπούς του συλλόγου.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP