Συναυλία με τα Τραγούδια Της Παρέας

Συναυλία με τα Τραγούδια Της Παρέας
30 Ιαν

“Τραγούδια Της Παρέας”
Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 // Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου // 20:00

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Χαλκίδας και το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ (GoHalkida), παρουσιάζουν την συναυλία, “Τραγούδια Της Παρέας”.

#Παρέα: εξόχως λειτουργικό και #αναγκαίο κοινωνικό #κύτταρο, που, κατά τον Διονύση Σαββόπουλο και πολλούς άλλους, ενίοτε “φτιάχνει ιστορία”.

#Συναυλία με “Τραγούδια Της Παρέας” λοιπόν,
από την ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας, στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρείας Χαλκίδος την Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο Θέατρο Παπαδημητρίου με ελεύθερη είσοδο.

#Χαλκίδα #Πολιτισμός #chalkda

Σχετικά Άρθρα

Ομιλία με θέμα «Αρχαία Ελλάδα και Δίκαιο»
30 Μάι

Ομιλία με θέμα «Αρχαία Ελλάδα και Δίκαιο». Ο Δήμος Χαλκιδέων σας προσκαλεί στην ομιλία – συζήτηση με θέμα «Αρχαία Ελάδα και Δίκαιο», που θα πραγματοποιηθεί στην Συνεδριακή Αίθουσα του Οργανισμού Πολιτισμού Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. (Αβάντων 50, α’ όροφος), την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. Το θέμα «Αρχαία Ελάδα και Δίκαιο», θα αναπτυχθεί από την κα. […]

«Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου
1 Αυγ

«Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 στις 9:15 μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Ορέστης Μακρής Τιμές εισιτηρίων (ημέρα παράστασης): 12€ Γενική είσοδος Ο Άρης των 200 παραστάσεων ξεκινάει στις αρχές του Ιούνη ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Η παράσταση «Άρης», το θεατρικό έργο της Σοφίας Αδαμίδου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, με τον Τάσο Σωτηράκη, στον ομώνυμο […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP