Αποκατάσταση φθαρμένου χλοοτάπητα του γηπέδου «Αγ. Νικολάου»

Αποκατάσταση φθαρμένου χλοοτάπητα του γηπέδου «Αγ. Νικολάου»
20 Οκτ

Στα πλαίσια συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, συνεργεία του Οργανισμού προχώρησαν σε εργασίες στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι), φυσικού χλοοτάπητα.
    Συγκεκριμένα, έγιναν εργασίες αποκατάστασης του φθαρμένου χλοοτάπητα μπροστά από τις εστίες και σε άλλα σημεία του Γηπέδου, καθώς και κυλίνδρισμα του αγωνιστικού χώρου, με σκοπό την ποιοτική αναβάθμισή του.
    Ο ΔΟΑΠΠΕΧ φροντίζει καθημερινά με τα συνεργεία του και τις οικονομικές δυνατότητες που έχει, να διατηρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις ευθύνης του, σε άριστη κατάσταση για την εύρυθμη λειτουργία τους και την ασφαλή χρήση τους από αθλητικές ομάδες και πολίτες.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ
ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ

 

g a2

g a3

g a4

Σχετικά Άρθρα

Υποστήριξε την πόλη σου, γίνε εθελοντής
29 Ιούν

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών 2016 στη Χαλκίδα! 21 χώρες, θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, για τους αγώνες του Eurobasket που θα διεξαχθεί 15 έως 24 Ιουλίου. Υποστήριξε την πόλη σου, γίνε εθελοντής. Βάλε Καλάθι στην προσφορά! Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 1507, Δημαρχείο, παραλία Χαλκίδας.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α' Νοτίου Ομίλου, στη Χαλκίδα
29 Ιούν

Στη Χαλκίδα θα διεξαχθεί το διήμερο (Σαββάτο – Κυριακή) 15 και 16 Ιουλίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ του Νοτίου Ομίλου. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Ώρες αγώνων και τις δύο μέρες:  08:30-13:00 & 16:00-21:00. Απο την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας, με την υποστήριξη του Δήμου […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP