Αποκατάσταση φθαρμένου χλοοτάπητα του γηπέδου «Αγ. Νικολάου»

Αποκατάσταση φθαρμένου χλοοτάπητα του γηπέδου «Αγ. Νικολάου»
20 Οκτ

Στα πλαίσια συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, συνεργεία του Οργανισμού προχώρησαν σε εργασίες στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι), φυσικού χλοοτάπητα.
    Συγκεκριμένα, έγιναν εργασίες αποκατάστασης του φθαρμένου χλοοτάπητα μπροστά από τις εστίες και σε άλλα σημεία του Γηπέδου, καθώς και κυλίνδρισμα του αγωνιστικού χώρου, με σκοπό την ποιοτική αναβάθμισή του.
    Ο ΔΟΑΠΠΕΧ φροντίζει καθημερινά με τα συνεργεία του και τις οικονομικές δυνατότητες που έχει, να διατηρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις ευθύνης του, σε άριστη κατάσταση για την εύρυθμη λειτουργία τους και την ασφαλή χρήση τους από αθλητικές ομάδες και πολίτες.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ
ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ

 

g a2

g a3

g a4

Σχετικά Άρθρα

Λήψη νέων έκτακτων μέτρων στα αθλητικά κέντρα και γυμναστήρια του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω καύσωνα.
21 Ιούλ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (Ε.Δ.Ε.Κ.Φ.),που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για τις συνθήκες καύσωνα τιςημέρες της προσεχούς εβδομάδας, ενημερώνουμε το κοινό και τους αθλητές τα εξής: Τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25/7, οι προπονήσεις σε όλες τις αθλητικέςεγκαταστάσεις, θα επιτρέπονται μόνο μέχρι ώρα 11:00 το πρωί, (παρατάθηκεκατά 1 ώρα […]

Βίκος Street Relays Χαλκίδας - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μέτρα ασφαλείας
30 Οκτ

Στα πλαίσια διεξαγωγής του Βίκος Street Relays Χαλκίδας, της πρώτης σκυταλοδρομίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην πόλη μας, έγινε τεχνική σύσκεψη με την Τροχαία, και το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα ασφαλείας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν την ημέρα των αγώνων. Σημειώνουμε πως η εκκίνηση και ο τερματισμός […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP