Εργασίες συντήρησης Γηπέδων Ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα

Εργασίες συντήρησης Γηπέδων Ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα
25 Μάι

Στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος συντήρησης Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα, εφαρμόσαμε στοχευμένες επισπορές μικρής ή μεγάλης κλίμακας ανάλογα με τις ανάγκες και την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων, από τις 16 έως 23 Μαΐου, στα παρακάτω γήπεδα:
Βασιλικού , Αγ. Νικολάου, Ν. Λαμψάκου, Αλεξάνδρου και Ν. Αρτάκης .
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί κατά το προσεχές διάστημα, με την επισπορά στα γήπεδα του Σταδίου Χαλκίδας, Τσαλίκη – Παπίλα και Αφρατίου.
Παράλληλα αποκαταστάθηκαν βλάβες ή αντικαταστάθηκαν μέρη του συστήματος άρδευσης των γηπέδων όπως αντλίες, εκτοξευτήρες ποτίσματος (μπεκ) και προγραμματιστές, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή τα συστήματα αυτά να λειτουργούν άριστα.
Επιπλέον συνεργείο και μηχανήματα του ΔΟΑΠΠΕΧ, συντήρησαν το συνθετικό χλοοτάπητα του Ενωσιακού γηπέδου ποδοσφαίρου, προκειμένου αυτό να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την διεξαγωγή της τελικής φάσης του κυπέλου ποδοσφαίρου γυναικών.
Η προσπάθειά μας αυτή επικουρείται από την Δνση τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων και ιδιαίτερα από τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Καθαροσπόρη, με την διάθεση ενός χειριστή χλοοκοπτικού μηχανήματος.

Σχετικά Άρθρα

Ποδηλατοβόλτα στη Χαλκίδα, με μικρούς και μεγάλους!
16 Μάι

Ποδηλατοβόλτα διοργάνωσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ το Σάββατο το απόγευμα, στα πλαίσια του 3rd Chalkida Bridges Marathon. Μικροί και μεγάλοι απο Ομάδες Ποδηλατών της πόλης μας, γονείς με τα παιδιά τους, συμμετείχαν στο γύρο της Χαλκίδας, ακολουθώντας τη διαδρομή του Μαραθωνίου διασχίζοντας την πόλη απο τις δύο γέφυρές της. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και μπράβο στους εθελοντές που […]

Κλειστό το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας απο πάσα χρήση
22 Σεπ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), ανακοινώνει ότι, για την προστασία του νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας , του οποίου οι εργασίες τοποθέτησης ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 21/9/16 , και κατόπιν διαπίστωσής μας , ότι ήδη από την πρώτη ημέρα που άνοιξε το στάδιο για την χρήση του στίβου , αρκετοί χρήστες […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP