ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
9 Νοέ

Στα πλαίσια της ποιοτικής και ασφαλούς  λειτουργίας των Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα , συνεργεία του ΔΟΑΠΠΕΧ ολοκλήρωσαν αυτή την εβδομάδα τις εργασίες συντήρησης, στα  Γήπεδα  Ποδοσφαίρου στο Πάρκο Λαού, της  Παραλίας Αυλίδας , του Βαθέως Αυλίδας , της  Δροσιάς, και του Βατώντα.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες ομοιοκατανομής  και ανόρθωσης του  πέλους των Γηπέδων.

Αντίστοιχες εργασίες  θα ακολουθήσουν και στα υπόλοιπα γήπεδα των Λουκισίων, στο «Ι. Καλαμακίδη» του Κανήθου και στο 5 χ 5 της Ν. Αρτάκης.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων
17 Μάι

Συνάντηση πραγματοποίησαν εχθές Δευτέρα (16/5), η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων, Δημήτρης Σέρρας, με θέμα την κατάρτιση του θερινού πολιτιστικού προγράμματος, στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων. Στη συνάντηση  παρέστησαν οι πρόεδροι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων της κοινότητας, οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους και αντάλλαξαν απόψεις και […]

Εφαρμογή μέτρων προστασίας – Αναστολή λειτουργίας Πολιτιστικών και λοιπών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ)
11 Μαρ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 783/10-3-20 που φορά τα μέτρα πρόληψης για λόγους δημόσιους υγείας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, μετά από συνάντηση με τη Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, σε εφαρμογή των ανωτέρω διατάξεων και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, αποφασίστηκε η λήψη των παρακάτω προσωρινών μέτρων προστασίας-αναστολή λειτουργίας, σε εγκαταστάσεις και εκπαιδευτικές […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP