ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
11 Νοέ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη  13 Νοεμβρίου  2019  και ώρα 19:00 και την Πέμπτη 14/11 και ώρα 13:00 , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα» [Φαρμακίδου 15, 1ος όροφος] και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:  

ΘΕΜΑ: Κατάρτιση προϋπολογισμού Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. οικονομικού έτους 2020 και ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης (ΟΠΔ).

ΠΕΜΠΤΗ 14/11

ΘΕΜΑ 1ο :  Περί προγραμματισμού εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης και ετήσιας συντήρησης Δημοτικού κολυμβητηρίου Χαλκίδας.

ΘΕΜΑ 2ο: Καθορισμός ειδικοτήτων Προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου  κατά το άρθρο 21 του 2190/1994 όπως ισχύει , (κατόπιν . ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ. /88/16166/24-4-2019 απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 2 παρ.1 της αριθμ.33/2006 ΠΥΣ).

ΘΕΜΑ 3ο: 4η αναμόρφωση προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 4ο: Όροι διακήρυξης για την εκμίσθωση κυλικείου του Δημοτικού Γηπέδου Χαλκίδας.

ΘΕΜΑ 5ο: Περί πρακτικής άσκησης φοιτήτριας ΤΕΙ.

Σχετικά Άρθρα

Live εμφάνιση η Xρύσπα μετά τα Street Relays της Χαλκίδας!
13 Μάι

Τρέξιμο μετα μουσικής σήμερα το απόγευμα της Κυριακής στη Χαλκίδα, καθώς αμέσως μετά το “Βίκος Street Relays” , η δημοφιλής τραγουδίστρια Χρύσπα, θα τραγουδήσει live για τους δρομείς και των θεατές των σκυταλοδρομιών δρόμου, αλλά και για όσους κατοίκους ή επισκέπτες της πόλης το επιθυμούν. Τα “Βίκος Street Relays Χαλκίδα 2018”, γίνονται την Κυριακή 13 […]

Πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου
18 Μαρ

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας – Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.» , ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. που εδρεύει στην Χαλκίδα-Φαρμακίδου 15. Όροι διακήρυξης ΕΔΩ Αίτηση ΕΔΩ

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP