Χριστουγεννιάτικη Συναυλία ”Ave Verum” του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας ”Ν.Σκαλκώτας”

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία ''Ave Verum'' του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας ''Ν.Σκαλκώτας''
14 Δεκ

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας ” Νίκος Σκαλκώτας” του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., θα παρουσιάσει τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία ” Ave Verum ” , υπό τη διεύθυνση του Πάνου Στέλιου.
Συμμετέχουν: ”Χορωδία Κοριτσιών-Γυναικών” του Ωδείου, Αθηνά Τσολάκου (σοπράνο), Γιώργος Δρακούλης (τενόρος), Γιάννα Γκαρά (πιάνο).
Είσοδος Ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Διάκριση μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Ν.Σκαλκώτας Χαλκίδας
18 Απρ

Η 12χρονη σπουδάστρια Καρυοφυλλιά Παπαδημητρίου απέσπασε το τρίτο βραβείο στην Α’ κατηγορία του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κιθάρας, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, στις 9 και 10 Απριλίου 2017. Η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας, Λίλιαν Ζλακώνη συγχαίρει το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας, τον καθηγητή Δημήτρη Δερδενέ και τη σπουδάστρια για την επιτυχία τους.

ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με Τίτλο: «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ» | «Labyrinth»
3 Ιούλ

Η ομάδα ΔΙΠΟΛΑ, εγκαινιάζει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:00, την έκθεση σύγχρονης τέχνης “Λαβύρινθος/ Labyrinth”, στο αρχοντικό του 1884, Κόκκινο Σπίτι, ένα από τα κυριότερα τοπόσημα της Χαλκίδας, που κοσμεί το κρηπίδωμα στη βόρεια πλευρά της παραλίας της πόλης.Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2023», του Οργανισμού Πολιτισμού του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP