Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ
1 Οκτ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, για άλλη μια χρονιά επέλεξε την πόλη μας και το Δημοτικό γυμναστήριο Κανήθου «Τ. Καμπούρης» της πόλης μας, για τη διεξαγωγή των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΚΑΡΑΤΕ, Παίδων – Κορασίδων.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 2 μέχρι και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, από ώρα 08:00 έως 20:00.

Τέλος επισημαίνουμε, ότι, την αποκλειστική ευθύνη διεξαγωγής των αγώνων και εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής, την έχει η διοργανώτρια αρχή.

Σχετικά Άρθρα

Αγώνες Στίβου Εαρινό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών
27 Μάι

Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα λάβει χώρα στη Χαλκίδα, την Κυριακή 28 Μάη, στις 15.30, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Πρόκειται για τους αγώνες στίβου του “Εαρινού Πρωταθλήματος Διαχρονικών Αθλητών” και 4 αγωνίσματα κατηγορίας Παμπαίδων Β’ και Παγκορασίδων, με κριτές του ΣΕΓΑΣ. Διοργάνωση ΠΑΣΥΔΑΣ και ΔΟΑΠΠΕΧ.

Κατέπληξε τη Χαλκίδα η Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών
10 Ιούλ

Αφιέρωμα στην ελληνική ρετρό μουσική περιελάμβανε η συναυλία με την μπάντα της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών, που διοργανώθηκε στην πλατεία Μάλλιου το Σάββατο 8 Ιουλίου, από τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μουσικό ταξίδι στο χθες, με τραγούδια που δεν ξεχνιούνται και που μένουν ανεξίτηλα στο πέρασμα του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP