Αγώνες Στίβου Κ12 (ΜΙΝΙ) & Διασυλλογικοί Τετράθλου Κ14 (Γυναικών) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 & Κ14 (αγοριών και κοριτσιών)

Αγώνες Στίβου Κ12 (ΜΙΝΙ) &   Διασυλλογικοί Τετράθλου   Κ14 (Γυναικών) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 & Κ14 (αγοριών   και κοριτσιών)
30 Μαρ

Ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας, με τη συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , διοργανώνει στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας :
1) Αγώνες Στίβου Κ12 (ΜΙΝΙ) και Διασυλλογικούς αγώνες Τετράθλου Κ14 (Γυναικών) το Σάββατο 9 Απριλίου από ώρα 16:00 και
2) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 & Κ14 (αγοριών και κοριτσιών), το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 από ώρα 16:00 έως 22:00.

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών στους αγώνες με πληρότητα έως 100% της χωρητικότητας. Το παραπάνω ισχύει μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών. Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Ο έλεγχος γίνεται στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests . Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Αλλαγή ημερομηνίας Εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς
30 Δεκ

​Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Πρωτοχρονιά, που επρόκειτο να γίνουν για σήμερα Δευτέρα 30/12 και αύριο Τρίτη 31/12 στην πλατεία Αγίου Νικολάου, μεταφέρονται ως εξής: ​ ​ ​ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ​  Χορευτικός Όμιλος Χαλκίδας Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 Ώρα 17:00 Εμπορικοί δρόμοι, Πλατείες:Δικαστηρίων & Αγ. Νικολάου Δρώμενα δωδεκαημέρου, στους δρόμους τηςπόλης Ώρα 17:30 Πλατεία […]

Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών
4 Φεβ

Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. διοργανώνουν το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων το τριήμερο από 7 έως 9 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης».

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP