Εργασίες αναβάθμισης γηπέδων ποδοσφαίρου Φύλλων και “Αλεξάνδρου”

Εργασίες αναβάθμισης γηπέδων ποδοσφαίρου Φύλλων και Αλεξάνδρου
24 Φεβ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας, συνεχίζει τις παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για τη βελτίωση της λειτουργικότητας τους.

Αυτή την εβδομάδα (20-24/2) πραγματοποιήθηκαν εργασίες τοποθέτησης πάγκων στο γήπεδο των Φύλλων, ενώ το προσεχές διάστημα θα προχωρήσουν οι εργασίες στα αποδυτήρια με στόχο να υπάρξει αδειοδότηση του γηπέδου σε σύντομο χρόνο.

Επίσης, στο γήπεδο ‘’Αλεξάνδρου’’ πραγματοποιήθηκαν εργασίες επιδιόρθωσης ηλεκτροφωτισμού ενώ τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο, πάγκοι για τον ιατρό αγώνα και τον παρατηρητή.

Σχετικά Άρθρα

Χαλκίδα και Νέα Αρτάκη Τελετή Έπαρσης της σημαίας για τα «100 Χρόνια Εθνικής Μνήμης»
27 Ιούν

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι τελετές έπαρσης της σημαίας για τα «100 Εθνικής Μνήμης», το πρωί της Κυριακής (26/6) στη Χαλκίδα και το απόγευμα στη Δημοτική Ενότητα Ν. Αρτάκης.Μπροστά από το Δημαρχείο της Χαλκίδας, τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας & Β. Σποράδων, κ. Χρυσοστόμου, ακολούθησε η έπαρση της σημαίας με το έμβλημα […]

‘’CHALKIS BASKET 2023’’
27 Ιούν

Προς το τέλος της α’ φάσης οδεύει το πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων ”Chalkis Basket 2023” με 57 αγώνες να έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής. Στο χρονικό διάστημα 21-26 Ιουνίου έγιναν στους δύο ομίλους οι παρακάτω αγώνες: Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ HAWKS-ΦΙΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 50-64 Διαιτητές: Γιαπλές-Καρβούνης. Κριτές: Γαβριήλ Ελ.-Μασλατζίδης Κ.-Τριανταφύλλου. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-18, 29-32, 40-47, 50-64. ΧΑΛΚΙΔΑ HAWKS (Σαλής-Θεοφανίδης): Ζήσης […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP