Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα – «Βούλιαξε» η Χαλκίδα

Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα - «Βούλιαξε» η Χαλκίδα
27 Φεβ

Με ένα «τρελό» Αποκριάτικο πάρτι, πολύ κέφι και χορό, χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες, ολοκληρώθηκαν οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα, στον Δήμο Χαλκιδέων.

Το Καρναβάλι ξεκίνησε με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο να δίνουν το έναυσμα για την παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων, την εμφάνιση των KrotalArta, από το Κεντρικό Ωδείο Άρτας και της βασίλισσας του Καρναβαλιού. Μια μεγάλη παρέλαση με περισσότερους από 1400 μικρούς και μεγάλους Καρναβαλιστές, με πολύχρωμες και ευρηματικές στολές, χιούμορ και πρωτοτυπία, κατασκευές και άρματα, ξεχύθηκαν στους δρόμους δίνοντας τον αποκριάτικο παλμό, κέφι και μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας, καταλήγοντας στην παραλία της Χαλκίδας, όπου «δεν έπεφτε καρφίτσα» από τον συγκεντρωμένο κόσμο.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε η Θαλασσινή παρέλαση, με εκατοντάδες πλεούμενα και πληρώματα να παρελαύνουν και να κάνουν σχηματισμούς στο Στενό του Ευρίπου, σε ένα υπερθέαμα μουσικής, πυροτεχνημάτων, εφέ ήχου και φωτός και το παραδοσιακό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, μέσα στη θάλασσα.

Η βραδιά έκλεισε με τη μεγάλη συναυλία των STAVENTO και της ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, οι οποίοι έβαλαν «φωτιά» με τις επιτυχίες τους και διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι αργά το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα

Αλλαγή ημερομηνίας στη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις Δημοτικές Ενότητες
15 Δεκ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, οι τελετές φωταγώγησης των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων θα γίνουν ως εξής: ΔΡΟΣΙΑ – Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 19:00, στην […]

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ»
21 Φεβ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΑΝΤΙ, ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2 και ώρα : 12:00Η παρέλαση του καρναβαλιού στην παραλία του Λευκαντίου ξεκινά με τη συμμετοχή ομάδων καρναβαλιστών συλλόγων, αθλητικών σωματείων, σχολείων και ανεξάρτητων συμμετοχών από όλο το Ληλάντιο ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ και ώρα : 11:00Στην παραλία Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι)Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Νικολάου.Πλατεία Προσφύγων Ν. Λαμψάκου Διοργάνωση Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος ”Αναξαγόρας” […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP