Συνέντευξη τύπου για την Ανάβαση Ριτσώνας

Συνέντευξη τύπου για την Ανάβαση Ριτσώνας
28 Μαρ

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν οι διοργανωτές και συμμετέχοντες φορείς, για την Ανάβαση της Ριτσώνας, τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 19.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην παραλία Χαλκίδας, στον 1ο όροφο.

Η ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας θα αποτελέσει για άλλη μια χρονιά τον εναρκτήριο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και 9 Απριλίου. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει και φέτος το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), στηρίζοντας έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Σχετικά Άρθρα

Εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χαλκιά – Αναστασιάδη»
6 Οκτ

Εργασίες πραγματοποιούνται σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χαλκιά – Αναστασιάδη» στην περιοχή Πειραϊκής Πατραϊκής. Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν στην αποκατάσταση της στέγης, που παρουσίαζε διαρροές ομβρίων υδάτων.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
12 Μαρ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., συνήλθε εκτάκτως την  12η Μαρτίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.30 με αφορμή τον αιφνίδιο  θάνατο του συζύγου της Προέδρου Αργυρούλας Ελληνικού – Ζλακώνη και επί σειρά ετών Νομικού, ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΖΛΑΚΩΝΗ και ομόφωνα ενέκρινε το παρακάτω ψήφισμα:   Να κατατεθεί στέφανος στη σωρό του θανόντος.   Να εκφρασθούν στην οικογένεια […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP