Συνέντευξη τύπου για την Ανάβαση Ριτσώνας

Συνέντευξη τύπου για την Ανάβαση Ριτσώνας
28 Μαρ

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν οι διοργανωτές και συμμετέχοντες φορείς, για την Ανάβαση της Ριτσώνας, τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 19.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην παραλία Χαλκίδας, στον 1ο όροφο.

Η ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας θα αποτελέσει για άλλη μια χρονιά τον εναρκτήριο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και 9 Απριλίου. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει και φέτος το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), στηρίζοντας έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Σχετικά Άρθρα

Το Πρώτο μας Πάρτυ - Μια φαντασμαγορική μουσικοθεατρική παράσταση
28 Ιούν

Το Σάββατο 1 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Ορέστη Μακρή, Πάρκο Λαού Χαλκίδας. Η μεγάλη επιτυχία του χειμώνα, που έσπασε τα ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τώρα και σε πανελλήνια περιοδεία! Ένα υπέροχο νοσταλγικό ταξίδι, στα καλύτερά μας χρόνια! Μια φαντασμαγορική μουσικό θεατρική παράσταση με υπέροχες εικόνες, νότες, μελωδίες, κείμενα, εντυπωσιακά σκηνικά και […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP