Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης – Εκδήλωση για την προστασία του περιβάλλοντος

Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης - Εκδήλωση για την προστασία του περιβάλλοντος
19 Μάι

Τα τμήματα Ανακύκλωσης του Δήμου Χαλκιδέων και Περιβάλλοντος του ΔΟΑΠΠΕΧ, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί της Παρασκευής 19/5/17, εκδήλωση με θέμα την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.
Στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» που είχε δημιουργηθεί στην πλατεία του Αγίου Νικολάου από την ΕΕΤΑ πήραν μέρος 400 μαθητές από Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι μέσα από δημιουργικά και διαδραστικά παιχνίδια, ενημερώθηκαν για την ανακύκλωση των συσκευασιών και την προστασία του περιβάλλοντος.
Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες απόλαυσαν το παιχνίδι και την παραμονή τους στο χώρο του Λουνα Παρκ Ανακύκλωσης, ενώ ο ΔΟΑΠΠΕΧ είχε φροντίσει να χορηγηθούν σε όλα τα παιδιά καπέλα με αποτυπωμένο το σύνθημα: «Συμμετέχω, Ανακυκλώνω…Κερδίζω Ζωή»), καθώς και τη δωρεάν μεταφορά τους από και προς τα σχολεία.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ, που έχουν επίκεντρο την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου 2017.

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική παράσταση: «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΑΥΛΙΔΙ»
27 Αυγ

Την Τρίτη 29 Αυγούστου και ώρα 21:00, στο Θέατρο Ορέστη Μακρή (Πάρκο Λαού Χαλκίδας) θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΑΥΛΙΔΙ», (τραγωδία του Ευριπίδη) Πρωταγωνιστούν: Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Λένα Παπαληγούρα και οι Δήμητρα Βήττα, Ελεάνα Γεωργούλη, Σμαράγδα Κάκκινου, Άννα Κλάδη, Άννα Λάκη, Βάσια Λακουμέντα, Φραγκίσκη Μουστάκη, Δώρα Στυλιανέση, Μαρία Τζάνη. Τιμή εισιτηρίων 17 […]

‘’CHALKIS BASKET 2023’’ Βαθμολογία από τους 10 πρώτους αγώνες Μπάσκετ.
6 Ιούν

To ‘’Chalkis Basket 2023’’ ξεκίνησε τη Δευτέρα 29 Μαΐου και ήδη έχουν διεξαχθεί οι πρώτοι 10 αγώνες και στους δύο ομίλους του πρωταθλήματοςΔείτε παρακάτω, πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μέχρι στιγμής αλλά και το πρόγραμμα από 4-11 Ιουνίου: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΛΛ. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ-ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ 44-66GREEN HEALTH-ΦΙΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 52-45ΧΑΛΚΙΔΑ HAWKS-ΝΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕ 57-86SABO-ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 32-37ΣΥΛΛ.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ-ΦΙΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 42-51 […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP