Ετήσια παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων “Γύρω – Γύρω όλοι…”

Ετήσια παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Γύρω - Γύρω όλοι...
16 Ιούν

Το Λύκειον των Ελληνίδων Παράρτημα Χαλκίδας σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 21:00, στον ενοποιημένο χώρο μπροστά από το «Σπίτι με τ΄ αγάλματα», Πλατεία Νικολάου Μάλλιου, να παρακολουθήσετε την ετήσια παράσταση των παιδικών και εφηβικών μας ομάδων χορού με τίτλο «Γύρω-γύρω όλοι…»
Τα παιδιά μας θα ανασύρουν από την μνήμη μας παιχνίδια ξεχασμένα, παιχνίδια παραδοσιακά που διασκέδασαν γενιές και γενιές Ελλήνων.
Σε περίπτωση βροχόπτωσης η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ευβοίας.
Με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Σχετικά Άρθρα

Παρουσίαση βιβλίου Δημήτρη Διακομόπουλου
3 Ιούν

Το βιβλίο του “Η Χαλκίδα της Μνήμης και της Νοσταλγίας” παρουσιάζει ο συμπολίτης μας, Δημήτρης Διακομόπουλος, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 και ώρα 20.00, το Κόκκινο Σπίτι. Για το βιβλίο θα μιλήσουν εκτός απο τον συγγραφέα, οι: Ν.Δ. Τριανταφυλλόπουλος, Σούλα Παπαγεωργίου – Ιωαννίδη, Συμεών Σταμπουλού, Δημήτρης Δεμερτζής. Είσοδος Ελεύθερη.

17ος ποδηλατικός γύρος Αυλίδας - Αφιερωμένος στην ανακύκλωση
27 Μάι

Την Τετάρτη 31 Μάη, θα πραγματοποιηθεί ο 17ος Ποδηλατικός γύρος Αυλίδας, που είναι αφιερωμένος στην ανακύκλωση, στα πλαίσια περιβαλλοντικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκίδας με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, σε συνεργασία με Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των 4ων δημοτικών σχολείων Αυλίδας με τη βοήθεια των δημοτικών σχολείων, της τροχαίας Χαλκίδας, της 204 ΜΓΑΠ, του Ερυθρού Σταυρού, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP