Ετήσια παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων “Γύρω – Γύρω όλοι…”

Ετήσια παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Γύρω - Γύρω όλοι...
16 Ιούν

Το Λύκειον των Ελληνίδων Παράρτημα Χαλκίδας σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 21:00, στον ενοποιημένο χώρο μπροστά από το «Σπίτι με τ΄ αγάλματα», Πλατεία Νικολάου Μάλλιου, να παρακολουθήσετε την ετήσια παράσταση των παιδικών και εφηβικών μας ομάδων χορού με τίτλο «Γύρω-γύρω όλοι…»
Τα παιδιά μας θα ανασύρουν από την μνήμη μας παιχνίδια ξεχασμένα, παιχνίδια παραδοσιακά που διασκέδασαν γενιές και γενιές Ελλήνων.
Σε περίπτωση βροχόπτωσης η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ευβοίας.
Με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Σχετικά Άρθρα

Τρεις γαλάζιες σημαίες στον Δήμο Χαλκιδέων
17 Μάι

Από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας, ανακοινώθηκαν οι φετινές βραβεύσεις ακτών και μαρινών. Στις ακτές που βραβεύονται με Γαλάζια Σημαία το 2017 περιλαμβάνονται τρεις του Δήμου Χαλκιδέων: οι Αλυκές της Δροσιάς, η παραλία στο Λευκαντί και τα “Αστέρια”στη Χαλκίδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη βράβευση […]

Bailando En El Carnaval - Χορός Flamenco, την Κυριακή 13 Μαρτίου!
2 Μαρ

Σε ρυθμούς Flamenco θα χορέψει η παραλία της Χαλκίδας, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016, και ώρα 12.00 το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν κουρσέψουμε τον Ευβοϊκό, στο Θαλασσινό μας Καρναβάλι! Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου με το τμήμα της καθηγήτριας και χορογράφου, Κατερίνας Θωμά – Καλαμακίδη, θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση “Bailando En El Carnaval”!

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP