Συναυλία “Μια αγκαλιά τραγούδια”, με τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ

Συναυλία Μια αγκαλιά τραγούδια, με τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ
26 Ιούλ

Τα Μουσικά Σύνολα μαζί με τις “Νεανικές Μουσικές Πνοές” σε μια ξεχωριστή συναυλία, τραγουδούν μεγάλους Έλληνες ποιητές και συνθέτες που άφησαν το στίγμα τους στην ψυχή μας και στην πνευματική μας κληρονομιά.
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 21.00, στην πλατεία της Δημοτικής Πινακοθήκης- ΑΣΑΧ, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Δ/ΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ: Πέτρος Ν. Πρόκος
ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ : Μαρία – Στέλλα Παππά, Σταυρήνη Αργυροπούλου, Νατάσα Γιαννάκου, Γιάννης Κομνηνός, Νατάσα Γεραμάνη, Λίνα Γιατράκου, Δημήτρης Γιαννούκος και η Θάλεια Σιγανού.
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Γιώργος Δρακούλης

Σχετικά Άρθρα

4ήμερο Αποκριάτικο Ξεφάντωμα – Θαλασσινό Καρναβάλι 2015, στη Χαλκίδα!!! Γίνε κι εσύ ένα με την παρέα μας! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
17 Φεβ

4ήμερο Αποκριάτικο Ξεφάντωμα – Θαλασσινό Καρναβάλι 2015, στη Χαλκίδα!!! Γίνε κι εσύ ένα με την παρέα μας! Η Χαλκίδα φέτος γιορτάζει τις απόκριες με ένα 4ήμερο εκδηλώσεων, Παρασκευή 20, Σάββατο 21, Κυριακή 22 και Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, γεμάτο χορό, τραγούδι, άφθονο κρασί και μεζέδες και θέαμα σε ξηρά, αέρα και θάλασσα!   • Ξεκινάμε […]

Παιδική θεατρική παράσταση «Τα Ψηλά Βουνά»
30 Ιούλ

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου Πρωταγωνιστεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης Το θεατρικό έργο «Τα Ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μαυρογεωργίου, μια από τις πιο πετυχημένες παιδικές παραστάσεις της φετινής θεατρικής σεζόν στο Θέατρο Ακροπόλ, που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, συνεχίζει την πορεία του με μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία. Η παράσταση διατηρεί το λόγο και […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP