ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στις «ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ» της πόλης.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στις «ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ» της πόλης.
28 Φεβ

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου, στο αποκριάτικο γλέντι που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (Σάββατο 25/2) σε επτά (7) γειτονιές της πόλης, με παραδοσιακή μουσική, αποκριάτικα τραγούδια… με πολλά κεράσματα, σουβλάκια, κρασί και με το κέφι αμείωτο μέχρι αργά το βράδυ, ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης, στη πλατεία Αγίου Νικολάου, με τη συναυλία παραδοσιακής και αποκριάτικης μουσικής. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στη συνεργασία όλων των πολιτιστικών Συλλόγων, στις γειτονίες που στήθηκε το γλέντι, τους οποίους και ευχαριστούμε.Οι Γειτονίες αυτές ήταν:
Έξω Παναγίτσα (παρκάκι παραλία Εξω Παναγίτσας)
Αλάτσατα (Πάρκο Ελευθερίας)
Νεάπολη (Πεζόδρομος Νεάπολης)
Κάνηθος (πλατεία υποσμηναγού Π.Γκέλη)
Αγ. Κωνσταντίνος (πλατεία έναντι 14ου Δημοτικού)
Αη Γιάννης (πλατεία)
Κέντρο Χαλκίδας (πλατεία Αγ. Νικολάου).
Παιδικό Μασκέ Πάρτυ στην πλατεία Αγίου Νικολάου
Το σημερινό πρωινό της Κυριακής, ξεκίνησε με το παιδικό Μασκέ Πάρτυ, στην πλατεία Αγίου Νικολάου) με κλόoυν, ανιματέρ, μπαλόνια, πολλά παιχνίδια και ατέλειωτο χορό.Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν, έπαιξαν και έδειξαν τις δεξιότητές του, στο χορό και το τραγούδι, αλλά και τις δημιουργικές- χιουμοριστικές μεταμφιέσεις, όπως άλλωστε αρμόζει στο σημερινό γιορτινό κλίμα και το μοναδικό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα, που ακολουθεί τις απογευματινές ώρες.

Σχετικά Άρθρα

Πρώτος αγώνας Ελλάδας με Ιρλανδία
12 Ιούλ

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 ξεκινάει το Eurobasket U20, στην πόλη της Χαλκίδας. Πρώτος αγώνας της Ελλάδας είναι με την Ιρλανδία στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τ.Καμπούρης”, στις 18.45. Να σημειωθεί, ότι όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας, θα διεξαχθούν στο Κλειστό Κανήθου, και ώρα 18.45. Επόμενος αγώνας, είναι το Σάββατο 16/7, με την Ολλανδία.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP