Εκδήλωση “Μνήμες των προγόνων μας” στη Ν.Αρτάκη

Εκδήλωση Μνήμες των προγόνων μας στη Ν.Αρτάκη
19 Σεπ

Στα πλαίσια της ημέρας εγκατάστασης Αρτακιανών προσφύγων στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας, στις 25/9/1923, ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων και η Δ.Ε. Ν. Αρτάκης, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: “ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ”.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ, στο Θέατρο του προαύλιου χώρου του Δημαρχείου Ν. Αρτάκης και περιλαμάνει τις προβολές:
α) Μνήμες των προγόνων μας από βιντεοσκόπηση του 1983
β) Τη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους “aPolis”, της Κατερίνας Τζόβα

Σχετικά Άρθρα

Στις όχθες του Λήλαντος 2019
25 Ιούν

Στις όχθες του Λήλαντος 2019 Από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου. Μια δροσερή πρόταση πολιτισμού για πέμπτη χρονιά δίπλα στον Λήλαντα ποταμό. Η καλλιτεχνική συνάντηση που αναδεικνύει την οικουμενικότητα του ελληνικού πολιτισμού. Καθημερινά δρώμενα από την μεγάλη οικογένεια του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας και συλλογικούς φορείς της περιοχής. Την Παρασκευή 28 Ιουνίου μια εξαιρετική συναυλία […]

Beach Party Εθελοντών
30 Ιούλ

Τη Δευτέρα, υποδεχόμαστε τον Αύγουστο με ένα μεγάλο πάρτυ αφιερωμένο στους εθελοντές που βοήθησαν και ήταν η ψυχή της διοργάνωσης του Eurobasket U20, που διεξήχθη στη Χαλκίδα. Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 1η Αυγούστου, απο τις 5.30 το απόγευμα, στην παραλία Λευκαντί, με πολύ χορό, μουσική και εκπλήξεις.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP