2η ημέρα δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

2η ημέρα δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
20 Σεπ

Στα πλαίσια των δράσεων για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2017» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού & περιβάλλοντος Χαλκίδας, για σήμερα Τετάρτη 20/9/17, στον πεζόδρομο της Αβάντων, στο ύψος του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός «το Φανάρι», παρουσίασε παιχνίδια του δρόμου, τραγούδησαν και χόρεψαν, ενώ οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές, έδειχναν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα, καταχειροκροτούμενοι από τους διερχόμενους πεζούς.

Για τη συνέχεια, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει την ‘ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ’, με τη συμμετοχή ποδηλατικών ομίλων, συλλόγων και ανεξάρτητων συμμετοχών, με χώρο εκκίνησης τελικά (αντί πλατείας Μάλλιου), το χώρο στα Αγάλματα, στην παραλία Χαλκίδας και ώρα 18:30.

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική παράσταση “ΕΚΑΒΗ “, του Ευριπίδη
21 Αυγ

Ένας πολυμελής θίασος εξαιρετικών ηθοποιών και μουσικών και η νέα μετάφραση της Ελένης Βαροπούλου, που πραγματοποιήθηκε ειδικά για την παράσταση, είναι οι πυλώνες του εγχειρήματος. Παίζουν οι ηθοποιοί: Ταλθύβιος: Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Πολυξένη: Μαρίνα Καλογήρου, Εκάβη: Ελένη Κοκκίδου, Οδυσσέας: Θανάσης Κουρλαμπάς, Πολύδωρος: Ερρίκος Μηλιάρης, Θεράπαινα: Ηλεάνα Μπάλλα, Πολυμήστορας: Άκης Σακελλαρίου, Αγαμέμνονας: Αλέκος Συσσοβίτης –Πέμπτη 24 Αυγούστου  2023 , Θέατρο “ Ορέστη Μακρή “ -Προπώληση εισιτηρίων: θερινός Κιν/φος ΡΕΞ και VIVA.GR

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP