2η ημέρα δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

2η ημέρα δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
20 Σεπ

Στα πλαίσια των δράσεων για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2017» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού & περιβάλλοντος Χαλκίδας, για σήμερα Τετάρτη 20/9/17, στον πεζόδρομο της Αβάντων, στο ύψος του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός «το Φανάρι», παρουσίασε παιχνίδια του δρόμου, τραγούδησαν και χόρεψαν, ενώ οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές, έδειχναν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα, καταχειροκροτούμενοι από τους διερχόμενους πεζούς.

Για τη συνέχεια, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει την ‘ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ’, με τη συμμετοχή ποδηλατικών ομίλων, συλλόγων και ανεξάρτητων συμμετοχών, με χώρο εκκίνησης τελικά (αντί πλατείας Μάλλιου), το χώρο στα Αγάλματα, στην παραλία Χαλκίδας και ώρα 18:30.

Σχετικά Άρθρα

Τα πανιά antigravity φέρνουν τα πάνω κάτω στην εκμάθηση του Pilates!
13 Μαρ

Αποκτήστε όλα τα οφέλη του συστήματος εκγύμνασης Pilates, αποσυμφορίζοντας τις αρθρώσεις σας και αποκτήστε το ελαστικό και ευλύγιστο σώμα που πάντα ονειρευόσασταν… Ολιγομελή πρωινά & απογευματινά τμήματα στη Δημοτική Σχολή Χορού. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2221082897 ή στην διεύθυνση Μεσσαπίων & Προαστίου 4μ.μ. – 8μ.μ..

Δράσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «ΑΡΕΘΟΥΣΑ»
7 Ιούν

Στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός νέου αρχαιολογικού μουσείου, ανοικτού στην κοινωνία, που αφορά και στο σήμερα και που μας αφορά, και με στόχο να αναστοχαστούμε και, ενδεχομένως, να αναδιαμορφώσουμε τη σχέση μας με την έννοια «μουσείο», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας doc-fest κα με την υποστήριξη του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP