Ομάδες και Σύλλογοι της πόλης στηρίζουν δυναμικά τον Μαραθώνιο Αγάπης

Ομάδες και Σύλλογοι της πόλης στηρίζουν δυναμικά τον Μαραθώνιο Αγάπης
2 Οκτ

Ομάδες και Σύλλογοι καθημερινά δηλώνουν τη στήριξη και συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο Αγάπης μέσα απο βίντεο που αναρτούν στα social media.

Όπως ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, Ο Α.Σ. Ειρήνη Χαλκίδας, η θεατρική ομάδα Ανθηδώνας και άλλοι.

Με το σύνθημα «Ας κάνουμε τον Μαραθώνιο της Χαλκίδας, οικογενειακή υπόθεση», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λ.Άμμου – Αλατσάτων – Μακεδονικών δηλώνει και αυτός τη συμμετοχή του στον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Αγάπης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Έλα κι εσύ να περπατήσουμε μαζί και να κόψουμε το νήμα της αγάπης, αποδεικνύοντας πως η Χαλκίδα είναι μια μεγάλη αγκαλιά μας χωράει όλους!

 

Σχετικά Άρθρα

Πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου
18 Μαρ

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας – Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.» , ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. που εδρεύει στην Χαλκίδα-Φαρμακίδου 15. Όροι διακήρυξης ΕΔΩ Αίτηση ΕΔΩ

4th Chalkida Bridges Marathon: ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου μεταξύ στεριάς & θάλασσας
28 Σεπ

Ένας διαφορετικός και πρωτότυπος αγώνας δρόμου διεξάγεται για 4η χρονιά στη Χαλκίδα στις 8 Οκτωβρίου. Ο λόγος για το Chalkida Bridges Marathon, που όπως ο τίτλος του προδίδει, διαδραματίζεται μεταξύ των δύο γεφυρών-οροσήμων της όμορφης πόλης της Χαλκίδας, ακολουθώντας μια διαδρομή που συνδέει ουσιαστικά το νησί της Εύβοιας με τη Στερεά Ελλάδα. Τρεις διαθέσιμες διαδρομές […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP