Μια μουσική βραδιά, συγκίνησης και υπερηφάνιας

Μια μουσική βραδιά, συγκίνησης και υπερηφάνιας
24 Οκτ

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους συντελεστές της χθεσινής συναυλίας, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων και ήταν αφιερωμένη στην Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο Παπαδημητρίου, τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ, με μαέστρο τον Πέτρο Πρόκο, έδωσαν μια μοναδική μουσική παράσταση.
Στο «Εμβατήριο Νίκης», ελληνική σουίτα, συμμετείχαν επίσης, η Χορωδία Χρωμάτων, διδασκαλίας, Δέσποινας Γερογιάννη, ο Βασίλης Βαλέρης, που απήγγειλε κείμενα, ο τενόρος Γ.Δρακούλης – σολίστ, και τραγούδησαν, η Μαρία Στέλλα Παππά, η Νατάσα Γιαννακού και η Νατάσα Γεραμάνη.
Το Γράμμα από το μέτωπο, η Συννεφιασμένη Κυριακή, το Προσκύνημα και η Όμορφη και Παράξενη Πατρίδα ήταν μερικά μόνο από τα τραγούδια που συγκίνησαν τον κόσμο, ερμηνευμένα μοναδικά από τους τραγουδιστές της εκδήλωσης.
Τη βραδιά άνοιξε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, που μίλησε για την αξία εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου, με σεβασμό στα ήθη και έθιμα του ελληνικού λαού.

Σχετικά Άρθρα

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΙΑΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ «Ν. ΣΚΑΛΚΩΤΑ»
27 Ιούν

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.). και το Δημοτικό Ωδείο «Ν. Σκαλκώτα», διοργανώνουν «Μαθητική Συναυλία Πιάνου», με την τάξη της καθηγήτριας του Ωδείου, Γιάννας Γκαρά. Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μαθήματα μουσικής από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα
21 Σεπ

Τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Πολιτιστικού Οργανισμού Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων, σας ενημερώνουν ότι άρχισαν οι νέες εγγραφές στη Φιλαρμονική Ορχήστρα. Στη Φιλαρμονική λειτουργούν τμήματα δωρεάν εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής, από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών. Στα τμήματα μπορούν να εγγραφούν μικροί και μεγάλοι […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP