Έλα να γράψουμε μαζί το δικό μας παραμύθι

Έλα να γράψουμε μαζί το δικό μας παραμύθι
24 Οκτ

Η Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με σύνδρομο RETT “Άγγελοι Γης” σε συνεργασία με το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας και τον ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνουν διαδραστική εκδήλωση “Έλα να γράψουμε μαζί το δικό μας παραμύθι”, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, απο τις 9.30 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Αβάντων, πίσω απο το Ι.Ναό Αγίου Νικολάου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Σχετικά Άρθρα

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Χαλκίδας
8 Δεκ

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Χαλκίδας με την συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, από ώρα 10:00 έως και ώρα 22:00, στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του Δημαρχείου Χαλκίδας. Θα παρουσιαστούν και θα εκτίθενται έργα από τις ομάδες Εικαστικών καιΦωτογραφίας του Κέντρου.

Προβολή Ντοκιμαντέρ του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας
14 Νοέ

Η ομάδα μαθητών “Doc’n Roll” και το Μουσικό Σχολείο Χαλκίδας “Ν. Σκαλκώτας” σας προσκαλούν στην προβολή του Ντοκιμαντέρ «Το τρίτο “Σ”» με θέμα τη ζωή και το έργο του Νίκου Σκαλκώτα, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 στις 09.20 και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στις 10.20, στο Αμφιθέατρο Μεγάρου Περιφερειακής Ενότητας Νόμου Εύβοιας, στα πλαίσια […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP