Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης
31 Οκτ

Ο Σύλλογος «Ο Καλός Σαμαρείτης» πραγματοποιεί εκστρατεία για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που θα προσφερθούν στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών.
Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας, την Περιφέρεια Στ.Ελλάδας και την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Όποιος επιθυμεί να προσφέρει τρόφιμα ή παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης, θα υπάρχει χώρος στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, 15-16-17-18 Νοεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Ποδηλατοπορεία στη Χαλκίδα
12 Μάι

Με το σύνθημα “Προτεραιότητα στο Ποδήλατο”, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοπορεία στη Χαλκίδα, στα πλαίσια της 10ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας, την Κυριακή 14 Μάη, στις 11.30 το πρωί. Σημείο συγκέντρωσης στα Αγάλματα της παραλίας Χαλκίδας.

Έναρξη Τριωδίου - Η Χαλκίδα διασκέδασε σε ρυθμούς αποκριάς
29 Ιαν

Άνοιξε το Τριώδιο την Κυριακή και η Χαλκίδα ξεκίνησε τις αποκριάτικές της εκδηλώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων με ομάδες τυμπανιστών και καρναβαλιστές έδωσαν το ρυθμό για αποκριάτικο χορό στην παραλία της Χαλκίδας και αμέσως ο Δημήτρης Μπάσης και η ορχήστρα του πρόσφεραν ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια. Είχε […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP