Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης
31 Οκτ

Ο Σύλλογος «Ο Καλός Σαμαρείτης» πραγματοποιεί εκστρατεία για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που θα προσφερθούν στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών.
Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας, την Περιφέρεια Στ.Ελλάδας και την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Όποιος επιθυμεί να προσφέρει τρόφιμα ή παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης, θα υπάρχει χώρος στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, 15-16-17-18 Νοεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Θαλασσινό Καρναβάλι 2018 - Πρόσκληση συμμετοχής στην παρέλαση πεζοπόρων καρναβαλιστών
10 Ιαν

Ετοιμαζόμαστε και φέτος να γιορτάσουμε τις απόκριες με μια σειρά εκδηλώσεων αναβίωσης παραδοσιακών εθίμων, γλεντιού, πάρτι για τα μικρά παιδιά και τους μεγάλους, συναυλίες, με την έναρξη του Τριωδίου, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και αποκορύφωμα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 18 Φεβρουαρίου 2018. Κάθε Σαββατοκύριακο, καθ’ όλη τη διάρκεια των αποκριών θα πραγματοποιούνται […]

Η Εθνική μας Ομάδα Γυναικών μπάσκετ συναντά την Πορτογαλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου
16 Ιαν

Οι Χαλκιδέοι και όχι μόνο, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε για άλλη μια φορά τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης” στον αγώνα με την Πορτογαλία, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος FIBA 2019. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στις 17.00 […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP