Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής Δημητρίου Καρακατσάνη στις 19 Ιανουαρίου

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής Δημητρίου Καρακατσάνη στις 19 Ιανουαρίου
16 Ιαν

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο Όμιλος Τεχνών για την Unesco Τεχνών Λόγου & Επιστημών Ελλάδας και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού Καλλιτέχνη Δημητρίου Καρακατσάνη στη Δημοτική Πινακοθήκη «Δημήτρης Μυταράς» (ΑΣΑΧ – Πλατεία Παρασκευής).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19/1/2018 στις 19:00.

Η έκθεση ζωγραφικής θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 23/1/2018. Ώρες λειτουργίας: 10:00-14:00 και 17:00 – 20:00.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις συμμετοχής - παραλαβή αθλητικού υλικού Μαραθωνίου
3 Οκτ

Υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στο Μαραθώνιο και για όσους επιθυμούν να έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση, η προθεσμία βάσει και της προκήρυξης , λήγει αύριο Τετάρτη 4/10/2017 (μέχρι αργά το βράδυ). Όσοι έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην καθορισμένη προθεσμία, θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό τους με την αναγραφή και του ονόματός τους. Συνεπώς όσοι […]

Θεατρική Παράσταση αφιερωμένη στον Ορέστη Μακρή
27 Ιούν

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο “το Αλωνάκι” παρουσιάζουν θεατρική παράσταση αφιερωμένη στον Ορέστη Μακρή. Η παράσταση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Ορέστης Μακρής. Με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.)

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP