Ακύρωση πατινάδας Λυκείου Ελληνίδων λόγω βροχόπτωσης

Ακύρωση πατινάδας Λυκείου Ελληνίδων λόγω βροχόπτωσης
13 Φεβ

Βάσει του προγράμματος, η αποκριάτικη εκδήλωση που επρόκειτο να γίνει σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 19:00, με το ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και που περιελάμβανε Αποκριάτικα Δρώμενα στους δρόμους της πόλης Αβάντων, Ερμού, Κριεζώτου… με κατάληξη στην παραλία Χαλκίδας, ακυρώνεται λόγω των δυσμενών καιρικών που προβλέπονται για το τριήμερο, μέχρι και την Παρασκευή, σύμφωνα και με έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ.

Σχετικά Άρθρα

Bazaar του Συλλόγου Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός
27 Μαρ

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ- Πολιτισμός διοργανώνει : Bazaar [ Δωροέκθεση] στην ισόγεια αίθουσα εκθέσεων Αριστοτέλης του Δημαρχείου της πόλης μας στην παραλία, για την ενίσχυση των σκοπών του. Σημειωτόν θα εκτεθούν και εργασίες των παιδιών του Συλλόγου από τις δραστηριότητες τους. […]

Πρώτος αγώνας Ελλάδας με Ιρλανδία
12 Ιούλ

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 ξεκινάει το Eurobasket U20, στην πόλη της Χαλκίδας. Πρώτος αγώνας της Ελλάδας είναι με την Ιρλανδία στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τ.Καμπούρης”, στις 18.45. Να σημειωθεί, ότι όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας, θα διεξαχθούν στο Κλειστό Κανήθου, και ώρα 18.45. Επόμενος αγώνας, είναι το Σάββατο 16/7, με την Ολλανδία.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP