Ομιλία με θέμα «Αρχαία Ελλάδα και Δίκαιο»

Ομιλία με θέμα «Αρχαία Ελλάδα και Δίκαιο»
30 Μάι

Ομιλία με θέμα «Αρχαία Ελλάδα και Δίκαιο».

Ο Δήμος Χαλκιδέων σας προσκαλεί στην ομιλία – συζήτηση με θέμα «Αρχαία Ελάδα και Δίκαιο», που θα πραγματοποιηθεί στην Συνεδριακή Αίθουσα του Οργανισμού Πολιτισμού Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. (Αβάντων 50, α’ όροφος), την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ.

Το θέμα «Αρχαία Ελάδα και Δίκαιο», θα αναπτυχθεί από την κα. Σοφία Αδάμ – Μαγνήσαλη, Καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Παραδοσιακή Αποκριά και χοροί, την Κυριακή 12/2
8 Φεβ

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται και αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, στις 11.30 το πρωί, με παραδοσιακά δρώμενα απο συλλόγους της πόλης μας. Χορός, τραγούδι και αποκριάτικα έθιμα θα μας διασκεδάσουν το πρωινό της Κυριακής. Συμμετέχουν: Πολιτιστικός Σύλλογος «Ξηρόβρυση», Σύλλογος Κρητικών Εύβοιας «Ο Ψηλορείτης».

Θεατρική Παράσταση: «ΟΜΕΡΤΑ : Η σιωπή των Ανδρών»
17 Ιούλ

Η Θεατρική Παράσταση «ΟΜΕΡΤΑ : Η σιωπή των Ανδρών», με τον Κώστα Σπυρόπουλο, θα ανέβει στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», Πάρκο Λαού Χαλκίδας, την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00. Τιμές εισιτηρίων: 15,00 ευρώ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 12,00 ευρώ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΩΝ, ΑΜΕΑ, ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο Πορθμός (Κακαρά). Περίληψη Άμα την πνίξεις… […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP