«6ο Χορευτικό Αντάμωμα» στο ΔΟΚΟ Χαλκίδας

«6ο Χορευτικό Αντάμωμα» στο ΔΟΚΟ Χαλκίδας
4 Ιούλ

Ο Πολιτιστικός Συλλόγος Δοκού Χαλκίδος «Η Άνοιξη», με τη συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, διοργανώνει την καλοκαιρινή του εκδήλωση: το «6ο Χορευτικό Αντάμωμα», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00, στον προαύλιο χώρο του 17ου Δημοτικού Σχολείου Δοκού Χαλκίδος.

Ο Σύλλογος διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση αυτή, όπου ενώνονται τα Χορευτικά μας Τμήματα και η Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού με άλλους δύο Πολιτιστικούς Συλλόγους: τη Χορευτική ομάδα ΝΠΔΔ του Δήμου Ζωγράφου και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιανής Άμμου, Αλατσάτων & Μακεδονικών «Δράση-Πολιτισμός».

Μετά την παρουσίαση των Χορευτικών Τμημάτων, θα ακολουθήσει Παραδοσιακό Γλέντι για όλους μας, με τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟ και την ορχήστρα του.

Σχετικά Άρθρα

Ετήσια παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Γύρω - Γύρω όλοι...
16 Ιούν

Το Λύκειον των Ελληνίδων Παράρτημα Χαλκίδας σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 21:00, στον ενοποιημένο χώρο μπροστά από το «Σπίτι με τ΄ αγάλματα», Πλατεία Νικολάου Μάλλιου, να παρακολουθήσετε την ετήσια παράσταση των παιδικών και εφηβικών μας ομάδων χορού με τίτλο «Γύρω-γύρω όλοι…» Τα παιδιά μας θα ανασύρουν από την μνήμη μας παιχνίδια ξεχασμένα, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP