Μανίκας & Χανταμπάκης τρέχουν μαζί με τη Χαλκίδα, για καλό σκοπό!

Μανίκας & Χανταμπάκης τρέχουν μαζί με τη Χαλκίδα, για καλό σκοπό!
2 Απρ

Οι γνωστοί μας παρουσιαστές, αγαπημένοι στο κοινό, Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης, που ξεσήκωσαν την πόλη μας, στο Θαλασσινό Καρναβάλι, ως παρουσιαστές, συμμετέχουν στο 2ο Λαϊκό Δρόμο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2015!

Μανίκας και Χανταμπάκης, τρέχουν μαζί με τη Χαλκίδα, για καλό σκοπό, στο Chalkida Bridges Marathon!

Δήλωσε συμμετοχή κι εσύ, Τρέξε μαζί μας!!

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παρέμβασης διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας, «Λαϊκός Αγώνας Δρόμου», από το ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας) σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», τον Σύλλογο Γυμναστών Χαλκίδας, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας και υπό την επίβλεψη του ΣΕΓΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων Ατομικού Α΄ κατηγορίας (γυναικών) και Ομαδικού (ensemple)
4 Απρ

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με τη συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , διοργανώνει στη Χαλκίδα, τη διεξαγωγή των«Περιφερειακών Αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων Ατομικού Α΄ κατηγορίας (γυναικών) και Ομαδικού (ensemple)», για το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στο κλειστό Γυμναστήριο«Μελίνα Μερκούρη».

Dirt Games Challenge 2017: Θέαμα και συναγωνισμός στη Χαλκίδα!
12 Οκτ

Το σωματείο Α.Σ.Μ.Α Αγωνιστικό και η ομάδα των Dirt Games με την υποστήριξη του Οργανισμού Άθλησης και του Δήμου Χαλκιδέων και την έγκριση της OMAE “official” διοργανώνουν τον 3ο Γύρο του Dirt Games Challenge στην πίστα Motocross της Χαλκίδας, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στις 10:00. Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: http://www.e-omae-epa.gr/ Είσοδος Ελεύθερη. Το […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP