Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης
7 Σεπ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και ο ΔΟΑΠΠΕΧ, συνδιοργανώνουν το «Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα», με την συμμετοχή 250 αθλητών-τριών και παραγόντων α’ όλη την Ελλάδα και τα νησιά (ΚΩ – ΚΑΛΥΜΝΟ – ΠΑΡΟ – ΣΥΡΟ – ΖΑΚΥΝΘΟ).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας από σήμερα Τρίτη 7 (ώρα 09:00-14:00 & 16:30-20:00), μέχρι την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου (ώρα 09:00-14:00).

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 

-Η πληρότητα δεν πρέπει να υπερβαίνει το 60% της χωρητικότητας, δηλαδή έως 900 θεατές.

-Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (εμβολιασμένοι εννοούνται και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση ) και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών. 

-Οι ανήλικοι 13 έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. 

-Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Προληπτικός καθαρισμός υδρορροών και φρεατίων όμβριων υδάτων όλων των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας
14 Οκτ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων και επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους, ο ΔΟΑΠΠΕΧ  προέβη  προληπτικά σε εργασίες καθαρισμού των υδρορροών, συστημάτων απορροής και φρεατίων όμβριων υδάτων, όλων των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων του.

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Κλειστό Κανήθου εν όψει Eurobasket
7 Ιούν

Εν όψει των αγώνων Eurobasket U20 που θα φιλοξενηθούν στη Χαλκίδα, 15 έως 24Ιουλίου, ξεκίνησαν εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες και οι προπονήσεις των εθνικών ομάδων των χωρών που θα λάβουν μέρος. Ήδη ξεκίνησαν εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου, με αποκατάσταση του παρκέ, φθορών του αγωνιστικού χώρου και άλλες παρεμβάσεις […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP