Ευχαριστήρια επιστολή σε όσους βοήθησαν στον 4ο Μαραθώνιο Αγάπης

Ευχαριστήρια επιστολή σε όσους βοήθησαν στον 4ο Μαραθώνιο Αγάπης
11 Οκτ

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, κ.Λίλιαν Ζλακώνη προς όλους τους φορείς, Συλλόγους, ομάδες και μεμονωμένους εθελοντές, που συνέβαλαν μ’ όλες τους τις δυνάμεις, στην επιτυχία του φετινού 4ου Μαραθωνίου Αγάπης Χαλκίδας, καθώς και στους χορηγούς που στήριξαν μέσω των επιχειρήσεών τους, αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση – γιορτή για την πόλη μας.
Μια επιστολή, ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης, για τη σημαντική βοήθεια που πρόσφεραν, γι’ αυτόν τον καλό σκοπό, που αντιπροσωπεύει ο Μαραθώνιος της Χαλκίδας.
Πάνω από 200 εθελοντές, 50 οχήματα (αυτοκίνητα, μηχανές και ποδήλατα) βρίσκονταν επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και την ημέρα του αγώνα, ώστε να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια για όλους.
Η Πρόεδρος του Οργανισμού αναγνωρίζει την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι από τη μεριά τους, ώστε σήμερα, να μιλάει όλη η Ελλάδα για το Chalkida Bridges Marathon και πως κατάφερε η Χαλκίδα, να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές, σ’ όλες τις διαδρομές, ήταν διπλάσιες από πέρυσι και στο σύνολό τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Η κ.Ζλακώνη τονίζει στην επιστολή της, το τεράστιο αίσθημα αισιοδοξίας που γεννά η άψογη συνεργασία μ’ όλους, όσους βοήθησαν και στήριξαν τον Μαραθώνιο Αγάπης, ώστε ο Οργανισμός να τολμά να σχεδιάζει ήδη, τη διοργάνωση κι άλλων μεγάλων events, που θα προάγουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την αλληλεγγύη στην πόλη μας.

Η ευχαριστήρια επιστολή έχει αποδέκτες τους κάτωθι:

Εθελοντές Επικεφαλής Τομέων της Διοργάνωσης:
Αλυτάρχης, Ελένη Παγανίτσα, Β.Υπεύθυνος Διαμόρφωσης Διαδρομής, Τάσος Ντάρλας, Τεχνικός Διευθυντής Αγώνα, Ντίνος Μπουλούκος, Υπεύθυνος Τερματισμού, Κώστας Μαρκόπουλος, Β.Υπεύθυνος Τερματισμού, Πέτρος Γαρατζόγιαννης,
Υπεύθυνος Ιατρικής Κάλυψης, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Υπεύθυνος Τροφοδοσίας, Απόστολος Δοξάκης, Υπεύθυνος Γραμματείας, Απόστολος Γλωσσιώτης, Β.Υπεύθυνη Γραμματείας, Ευτυχία Μακρή, Υπεύθυνος Απονομών, Δημήτρης Δεμερτζής, Υπεύθυνη Χώρου Εναπόθεσης Ρουχισμού, Δήμητρα Ταξιάρχη, Υπεύθυνος Εθελοντών, Γιώργος Μπλέτσας και τους εκατοντάδες εθελοντές μας, που βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις τη διοργάνωση.

ΦΟΡΕΙΣ
Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, Τροχαία Χαλκίδας, Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ΟΛΝΕ, Σώμα Σαμαρειτών, Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης, Λέσχη Ευρίπου 4Χ4, Σύλλογοι Στίβου Χαλκίδας, Ποδηλάτες Χαλκίδας, Υπηρεσία Καθαριότητας, Αντιδήμαρχος, κ.Βασίλης Τουχτίδης, Εργοτάξιο Δήμου, Αντιδήμαρχος,κ.Βασίλης Καθαροσπόρης.
Επίσης, τον ΟΚΑΑ Υποκατάστημα Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας και ιδιαίτερα την κ.Βολιώτη, καθώς και την Θεατρική Ομάδα Συλλόγου Εκπαιδευομένων Ερασιτεχνών Ευρίπου, την Πρόεδρο την κ.Ελένη Ιωαννίδου και τους Υπεύθυνους της Θεατρικής Ομάδας, .κ.Ράνια Βαλέρη και κ.Βασίλη Βαλέρη, και τους ηθοποιούς, που βοήθησαν στα γυρίσματα του Promo-video για τον Μαραθώνιο.

ΧΟΡΗΓΟΙ
My ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ
ΒΙΔΕΜΠΟΡΙΚΗ
CHILBOX
Λουκουμάδες φάτους όλους
Be fresh
LUX
ΚΜΚ Καραφυλλίδης
ELBISCO
καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ
ΤΣΩΚΟΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Κουτσαύτης
nestle
Και όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας, που στήριξαν με χορηγία τον Μαραθώνιο Αγάπης.

Σχετικά Άρθρα

Το 2ο TEDx Chalkida φιλοξενεί την έκθεση re-View
12 Μαΐ

Η έκθεση re-View σηματοδοτεί την έναρξη του διαλόγου των θεατών με τις εικαστικές τέχνες και τη σύγχρονη έκφανσή τους. Ο σκοπός της νέας αυτής πλατφόρμας είναι να προκαλέσει το κοινό να κοιτάξει με μεγαλύτερη προσοχή την δουλειά σύγχρονων, ανερχόμενων και καταξιωμένων, Ελλήνων καλλιτεχνών προκειμένου να καταλάβει, ότι η σύγχρονη Ελληνική δημιουργία έχει σημαντική αξία, έχει […]

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού
28 Απρ

Ο Δήμος Χαλκιδέων και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας διοργανώνουν ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα “Γονείς και έφηβοι. Γόνιμος διάλογος για την επιλογή σπουδών και επαγγέλματος”, την Τετάρτη 3 Μαϊου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ. Εισηγητές θα είναι: 1. Η Κατερίνα Ράζου, υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ Χαλκίδας, με θέμα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP